Talvitöppöset

Äidin kaapeista löytyi vanhat mustat huopikkaat joille ei enää löytynyt käyttöä. Itse olin niitä joskus vuosia sitten käyttänyt, mutta olin jo ehtinyt unohtaa koko kenkien olemassaolon. Kenkiin oli ilmeisesti jo valmistettaessa laitettu tylsä sininen nauha. Olin jo aikaisemmin ostanut kangaskaupasta pitsiä, sellaista melko paksua ja luultavasti puuvillaista. Metrin pätkä maksaa noin euron.

Liimasin pitsin kiinni törkeästi yleis- ja puuliimalla, jota ostan aina litran purkeissa. Halpaa ja hyvää! Ehkä ei ihan pitsin liimailuun tarkoitettu, mutta pysyy hyvin eikä kuivuttuaan näy. Paitsi ehkä jos oikein läheltä katsoo..

Kuva muuton ajoilta kuukausi sitten. 
Rumat laatikot ei siis ole mikään sisustuselementti. :-D

Kengissä on kumipohjat, mutta ovat jäällä silti aika liukkaat. Ihanan lämpimät kuitenkin jalassa!

Huopikkaita voi ostaa esimerkiksi täältä. (Ihanat nuo punaiset. ) Hinta on melko korkea, mutta kyseessä on kuitenkin täysin suomalainen tuote. 

-Petra

3 kommenttia

 1. Hei oisko sulla tai teillä mitään ideoita mitä napeilla vois tehdä? Miten esim. vois koristella paidan niillä tai jotain, ku ärsyttää ku niitä on joka paikassa ja haluisin ne esille...

  VastaaPoista
 2. Jossain näin kivannäköisen nappikaulakorun ainakin :) Täältä löysin esimerkin: http://helmineiti.blogspot.com/2009/01/nappikaulakoru-button-necklace.html

  Ja korvikset tietty on myös yksi, niin kuin ollaan Roosan kanssa molemmat tehty.

  Itse laittaisin muutaman napin jonkin yksinkertaisen topin etumukseen pystyriviin niin kuin avattavissa ja napitettavissa paidoissa on.

  VastaaPoista
 3. aa, kiitos neuvoista (:

  VastaaPoista