Koruintoilua

Olin ostanut toisetkin nappikorvisten taustat ja kotikotona käydessäni pengoin varastosta vanhoja legopalikoita. Niistähän saikin hauskat korvikset. :-) Palikat ovat erikokoisia, mutta ei se haittaa.

Tänään ostin Sinooperista noita pieniä renkaita roikkuvien korviksien tekoon. Melko kallista oli, tai en kyllä tiedä mitä nuo yleensä maksavat mutta 10 kappaletta oli 1,10€.


Näistä olen erityisen ylpeä. Ensimmäiset roikkuvat korvikset jotka olen tehnyt. Pullot ovat siis barbin limsapulloja. :-D Kotoa löytyi lapsuuden leikkien jäljiltä barbin jääkaappi sisältöineen. Noilla on korkeutta n. 5 cm.

Sulatin korkkeihin reiät kuumennetulla neulalla, en keksinyt mitään muutakaan keinoa. Siitä tuloksena havaittavissa on pientä mustumista pulloissa, mutta ei se toivottavasti heti pistä silmään kun ne korvissa roikkuu.

Tästä vanhasta avaimesta syntyi hyvin yksinkertainen koru. Pujotin sen vain ohueen mustaan satiininauhaan.


Kissan omistaminen voi muuten aiheuttaa yllättäviä haasteita valokuvauksen suhteen. :-D

-Petra

21 kommenttia

 1. Tosi kivat limupullokorvikset ja ihana kissa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Ulla onkin aina uteliaana osallistumassa kaikkeen mitä teen. :D

  VastaaPoista
 3. Lapsuudenkodista sekin. En ole ihan varma mihin lukkoon se kuuluu, mutta luulen että sellaiseen kirjahyllyyn kaappiin jota ei enää edes ole meillä olemassa.

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi limukorvikset.:D Tekis mieli tehdä barbin kengistä korvikset, mun kämppiksel on sellaset ja ne on niin suloiset.:)

  VastaaPoista
 5. Pötkylöitä, oon aatellu ihan samaa! Niistä kengistä siis. En vaa haluis tehä roikkuvia mut ei niistä Barbin korkkareista oikee ehkä nappikorviksia saa... :D Millaset ne kämppiksen on? :)

  VastaaPoista
 6. Ehkä niistä saisi nappikorvikset jos on tarpeeksi pieni se tausta ja liimaa kengät pohjista kiinni? En tiiä :-D

  VastaaPoista
 7. Hmm joo voi olla! Pitää kaivaa kengät esiin ku meen kotii :D

  VastaaPoista
 8. Kuumennetusta neulasta ei jää mustumia, jos se on tosi kuuma. Mullakin oli sitä ongelmaa ensin, kun en kuumentanut tarpeeksi. Pidän siis neulaa kynttilän liekissä. Sit kun se on tarpeeksi kuuma, niin uppoaa liukkaammin :]

  Ihania korviksia! :) Legot on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 9. Ahaa, taisin sitten olla vain liian kärsimätön. Kuten aina.. :-D Ja kynttilän avulla itsekin tosiaan kuumensin.
  Ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihanat nuo pullokorvikset :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos. :-) Oon itekkin kyllä lopputulokseen tyytyväinen.

  VastaaPoista
 12. eikääääää en ole vähään aikaan nähnyt mitään yhä suloista kuin nuo limupullokorvikset! ihana idea.

  VastaaPoista
 13. Ite tykästyin tosi vahvasti noihin Lego korviksiin, ite tekisin tosin vähän kirkkaimmilla mutta idea aivan ihana! :) Ihana blogi teillä muuten hitsi löysin nyt vasta. ;p

  VastaaPoista
 14. hannian: Siitä vaan tekemään, ovat kyllä kivat korvissa. :-) Ja eipä meillä tämä kauaa ole ollutkaan pystyssä, mutta kiva kun löysit tiesi tänne. :)

  VastaaPoista
 15. aww, ihastuin noihin barbie limsapullo korviksiin. IHANAT! :D Hej, mistä olet ostanut noita välikappaleita noihin korviksiin? (:

  VastaaPoista
 16. eiku sori, tossahan lukee. oon aika pölvästi :D no mutta hienoja on kummiskin ^^ Oisko sulla mitään ideaa mitä voisi tollassiin "nappikorviksiin" laittaa kiinni?siis esim. niinku noi legot on laitettu. mä haluaisin tehdä joitain muitakin, mutta en keksi :/

  VastaaPoista
 17. anonyymi: Kiitos. :-)
  Erilaiset napit on ainakin helppo ja kiva juttu korviksissa. Askartelukaupoista kannattaa etsiä erilaisia muovisia tai puisia helmiä (suht litteitä) tai muita koristeita. Ja muutenkin mitä tahansa pientä ja kevyttä jossa on edes yksi sileä pinta voi käyttää. Askartelumassoista koristeita voi tehdä myös itse. Muuta mitä yhtäkkiä tulee mieleen on peilinpala (ei liian terävä), puuta tai vaikka mutteri. :-D

  VastaaPoista
 18. okei, kiitos vinkeistä (:

  VastaaPoista