Huumoria se on huonokin huumori

Jossain netin huumorisivustolla pyöri kuva kynnysmatosta jossa luki "Oh shit not you again." Ihan paras! :--D Yritin googlettaa saisiko sen ostaa jostain, mutta en löytänyt oikein mitään. Joltain brittiläiseltä sivustolta löytyi kynnysmatto tekstillä "oh no not you again", mutta en siitä niin innostunut.

No, eikun tuumasta toimeen. Ruskea kynnysmatto maksoi paikallisessa halpakaupassa 2,95€. Lisäksi tarvitsin tulostinta, kontaktimuovia ja mustaa spraymaalia.

Kirjaimet olisi voinut piirtää käsinkin, mutta näin sain siistimmän lopputuloksen. Piirsin kirjaimet vielä kontaktimuoville, josta leikkasin sapluunan. Aikaavievää näpertämistä, mutta lopputuloksessa se vaiva palkitaan.

Kirjaimet pitää muistaa piirtää kontaktimuoville peilikuvana. Itsehän mokasin tämän asian ainakin kaksi kertaa..

Vuorasin maton maalarinteipillä, ettei spraymaalia pääse muualle kuin minne on tarkoitus.


Lumihankikin sai osansa.

Pieni kotikutoisuus tässä näkyy, mutta ei haittaa!

Huvitti kun aloin miettiä mitä postinkantaja ajattelee maton nähdessään. Ja eiköhän huomisilla tuparivieraillakin riitä huumorintaju. ;-D

-Petra

14 kommenttia

 1. Tää on kyllä niin hauska että oli pakko saada :-D

  VastaaPoista
 2. tää on iha sikahieno! :D (ehkä typerää kommentoia omaa blogiinsa mutku tää toi vaa on hieno! :D)

  VastaaPoista
 3. Kiitti kun kommentoit kuitenkin. :-D Tästä tuli kyllä hauska.

  VastaaPoista
 4. Toi on ihan älymagee! :D Pidän tän mielessä, jos joskus jaksais ite vääntää samanlaisen, kun pääsen muuttamaan omaan luukkuun. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Vaikka idea ei oma olekaan, mutta oli pakko hyödyntää :-D

  VastaaPoista
 6. Tuli tämä sivu vastaan, kun koitin etsiä Googlella paikkaa, josta voisi ostaa ovimaton custom-tekstillä. Haluaisin ehdottomasti sellaisen, missä lukee "SUKSIKAA VITTUUN!". Ehkä sellainen pitää sitten tehdä itse...

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno! Ja kiitos painatusohjeista. Pitääkin joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
 8. Minä olen nähnyt tuolla tekstillä olevia mattoja ainakin Jotexin myyntikuvastossa. Mutta itsetehdyssä on enemmän fiilistä! Kauanko kesti käytössä tuo teksti?

  VastaaPoista
 9. tiinanen: Kiitos ja ole hyvä. :)

  Nafisan: Ahaa tuo JOtex onkin mulle ihan uus tuttavuus. Nyt en tarkkaan muista kauanko kesti, taisi se aika nopeasti haalistua kun ei tuo spraymaali paras ratkaisu ollut. Kerran vahvistin haalistuneita kohtia kangastussilla, ennen kuin matto alkoi jo näyttää täysin kuluneelta.

  VastaaPoista
 10. Tää on niin ihana että taidan joskus kokeilla tätä upeaa ideaa itsekin! Mun mieskin nauroi ja sanoi että haluaa moisen maton!

  VastaaPoista
 11. Luen aikajärjestyksessä. Nämä kommentit tulevat "tulevaisuudesta" vielä kauan, mutta kyllä minä ajan tasalle pääsen vielä.

  VastaaPoista