Nepparikorvikset

Korvakoruja on helppo tehdä itse. Roikkuvien korviksien tekoa en ole vielä testaillut, mutta ostin materiaaleja niihinkin äskettäin. Näihin nappikorvisten taustoihin on helppo liimata melkein mitä vain pientä ja kevyttä jossa on ainakin yksi suurinpiirtein sileä pinta.

Ostin nämä kotikaupunkini pikkuisesta askartelukaupasta hintaan 2,50 € pari. En sitten tiedä saisiko näitä jostain halvemmallakin.

Liimasin pikaliimalla. Perus yleis-ja puuliimakin käy tähän ihan hyvin, se vain kuivuu kauemmin ja saattaa sotkea enemmän.

Liimasin näihin nepparin molemmat osat jotka löysin laatikkoni pohjalta. Eikös tuo ole neppari? Toinen osa on väärinpäin koska muuten sen liimaminen olisi ollut hankalaa. Mikä on muuten nepparin oikea nimi? :-D En saa sitä millään päähäni.

Otin kuvia korviksista myös käytössä, mutta tuntui aika tyhmältä ensinnäkin ottaa kuvia omasta korvastaan, saati sitten postata niitä tänne. Eiköhän tästä idea kuitenkin ihan hyvin selviä.

-Petra

7 kommenttia

 1. Eiks painonappi ole nepparien oikea nimitys. Korjatkaa jos olen väärässä :).. Hauska idea. Jollain kaverilla näin ihan perusnapit korvissa. :)

  VastaaPoista
 2. No sehän se :-) Joskus pähkäilin myös sanan laskin kanssa, kun ei joku sanakirja sitä löytänyt. Sitten tajusin hakea laskukone-sanalla.
  Oon itsekin liimaillut nappeja korviksiin, ja jos kotoa löytyisi pienet legopalikat niin nekin olisi hauskat.

  VastaaPoista
 3. Söpöt korvikset.:) Oon kauan halunnu tehdä jostain kivoista lasten napeista korviksia. Ne on niin söpöhä.:) Sinooperis oli jotai korvisjuttui tosi halvalla. En muista oliko ihan juuri tuollaisia.

  VastaaPoista
 4. Noita nappikorvispohjia ei tunnu saavaan MISTÄÄN! Sinellissä ja Sinooperissä molemmissa myyty eioota jo varmaan reilu vuosi >:/ Tykkäisin tehdä enempi nappikorviksia, mutta olosuhteiden pakosta pitää sit tehdä roikkuvia. Ja ne, mitä aikoinaan ostin, oli kyllä paljon halvempia. Tolla hintaa sai tosi monet. Mutta noi on kyllä sikahienot! Itse oon tehnyt vaan napeista, nepparit oisi makeet! Oon ostanut joskus korvikset, jotka on tehty vetoketjun vetimestä. Ne oli tosi hienot! Tai siis on edelleen :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos :-) (Molemmille siskoksille :D) Tuo hinta on kyllä aika kova, vaikka ihan kunnon materiaalista kai ovatkin.
  Ostin epähuomiossa vain niitä roikkuvien korviksien koukkuja, ne oli sentään halvempia, 50 senttiä pari. Tajusin kuitenkin että pitää vielä ostaa niitä pieniä renkaita. Ja selvittää miten ihmeessä saan ne niihin itse roikkuviin juttuihin kiinni. :-D

  VastaaPoista
 6. Mä ostin just Sinellistä roikkuvien korviksien niitä koukkuja. Eurolla sai 12 koukkua. Renkaita sai 80 sentillä 20. Pihdit on hyvä apu renkaiden kanssa. Vai miksi niitä kutsutaan sellaisia :D No, semmonen työkalu, millä ne saa ensin venytettyä auki ja sit painettua kiinni.

  VastaaPoista
 7. Ahaa, onpa halpaa. Sinellejä on näköjään vain siellä etelässä, mutta pitääpä käydä Sinooperista kysymässä mitä niiltä löytyy. :)

  VastaaPoista