Lisää korviksia

Petra jo esittelikin miten korvisten teko käytännössä toimii, mutta tässä parit napit vielä :) Tongin mummin nappivarastoa monta tuntia nappien toivossa ja kyllä sieltä kivoja löytyikin. Tässä nyt kaks paria, muut ovat kotona Suomessa! Mustat ovat ehdottomat lempparit. Kuljetan yleensä maasta maahan jättimäistä korviskasaa (joskus laskin niin omistin yli 70 paria, heh...) mutta nyt yritän siirtää kaikkia tavaroitani jo Suomeen muuttoa ajatellen.

Taustat näihin ostin askartelukaupasta Imatralta ja eivät olleet kamalan kalliita. Itse käytin liimaukseen ihan Erikeeperiä, koska pikaliima ei toiminut! Voitteko kuvitella! Niin, ette varmaan :D Ja taustojen pitäisi olla vielä ihan hyvälaatusiakin.. Mutta tosiaan pikaliimalla napit eivät pysyneet paikoillaan niin mitenkään, oon kyllä aika varma että ostin jotain erittäin surkeaa pikaliimaa :D Kun pääsen kotiin niin korjailen nämä vähän kalliimmalla ja tehokkaammalla pikaliimalla, ettei tarvitse aina olla liimailemassa nappia takaisin kun se irtoaa.

Askartelu ja samalla päivittäminen on jäänyt vähän vähemmälle, ja oikeastaan käytän aikani vain ja ainoastaan lopputyöni kirjoittamiseen, ihanaa. Toissapäivänä tein kouluhommia 12 tuntia päivästä, hullua... Mutta pääsiäisen jälkeen toivottavasti helpottaa, harmi vaan että pääsiäiseen on vielä aika kauan.

Lopuksi vielä sängyltä tuijotteleva Niilo ja melkein uudet ihanat IKEAn lakanat. Olivat aika halvat myös! Ehkä joku päivä voisi laittaa jotain kuvia ja kirjotella sisustusjuttuja jos lukijoita kiinnostaa? :)


PS! Norsis kirjoitti blogissaan tästä kivasta kirjasta, jonka päätinkin sitten lopulta tilata myös! Toivottavasti kolahtaa postiluukusta ensi viikon alussa, laittelen sitten kuvia mitä saan aikaiseksi!

Roosa

7 kommenttia

 1. Nappikorvikset on vaan niin klassikko! Niitä voi tehdä käytännössä minkälaisia vaan. Nyt niitä alkaa vaan olla miltei kaikilla, mutta ne on aina erilaisia.

  Musta tuntuu, että Norsis on laittanut liikkeelle jonkun massainnostuksen WTJ:iin, koska tuntuu, että kaikki ovat sitä hankkimassa tuon postauksen jälkeen. :D Itsekin laitan tilauksen menemään heti, kun mamma tulee sen maksamaan. :D

  VastaaPoista
 2. Maniac-, joo näin jossain kaupassakin nappikorviksia, oisko ollu Seppälässä! Mutta totta, aina ne on erilaisia ja kivaa niitten tekeminen ainakin on :)

  Ja joo totta :D Mut toi kirja näytti nii kivalta ja inspiroivalta ni oli pakko tilata! Eikä hintakaa ollu paha ni säästyy vähäiset rahat. Ja katoin Flickristä niitä kuvia ja siellä oli muutamia tosi kivoja ni luulen että ton täyttäminen on aika kivaa puuhaa :) Laita sitte myös kuvia mitä saat askarreltua!

  VastaaPoista
 3. Tietenkin. Ekat tekeleet löytyy sitten mun blogista ~1-2vk päästä. Oon aina vähän hidas toimissani. :) Tilaamisen ongelma on tällä hetkellä se, ettei ite ikä riitä laskulla maksamiseen eikä ole tunnuksia nettipankkiin. :D joudun siis odottamaan kunnes äiti tulee pelastamaan pulasta. :)

  VastaaPoista
 4. Maniac-, no onneks äiti pelastaa :D Ja miullakin varmaan kestää sivujen täyttelemisessä, mut parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin kiinnostuin tosta kirjasta :-) Mutta on omakin journalsysteemi kesken niin ehkä keskityn siihen. Mutta laita ihmeessä kuvia, kiva nähdä sitten mitä siitä syntyy :D

  VastaaPoista
 6. Moi! Ihanat nuo korvikset, käynki ostaan taustoja niin voin tehä! :-DDD

  Seppälästä ainaki saa valmiita nappikorviksii mutta ite tehythän on yleensä parhaat :))  Tää teiän blogi on ihan mahtava ♥♥

  VastaaPoista