6. luukku / Vanerikuusi

Tänään luukusta löytyykin vanerikuusi kahdella tapaa! Postausta suunnitellessa keskustelimme ainoastaan lyhyesti siitä että molemmilla on ollut idea vanerikuusesta mielessä. Toteutus nähtiin kuitenkin vasta valmiista kuvista ja aika erilaisethan näistä tuli!

Toteutimme molemmat omat vanerikuuset sahaajien avustuksella (kiitos sahaajat!). Nämä kuuset eivät ainakaan roskaa, eivätkä aiheuta oireita allergisellekaan!

Roosa: Tämän kuusen vaneri on leikattu kolmio muotoon, ja jalka on tehty puupalikasta. Jalka on lisäksi maalattu valkoiseksi. Kuusen ympärille on pyöritetty jouluvalot, muuta koristetta tämä ei sitten enää tarvinnutkaan! Petra: Tämä kuusi on kooltaan sen verran pieni että sopii hyvin pöydällä seisovaksi koristeeksi.Tämä on itse asiassa ensimmäinen ja ainoa joulukoristeeni! Vaikka joulusta tykkäänkin, omaa kotia en ole tavannut koristella sillä emme vietä täällä joulua. Tämä yksinkertainen vanerikuusi miellyttää kuitenkin graafisuudellaan silmää ja jätinkin sen nyt ainakin vielä maalaamatta. Suunnitteluvaiheessa ruutupaperi ja mittanauha (ja yksi insinööri, projekti onnistuu kuitenkin myös ilman ;)) olivat apuna sillä mittasuhteet piti saada tarkasti kohdalleen että kuusesta tuli symmetrinen.

Vaikka tämä ei olekaan kisa niin kumpi miellyttäisi omaa silmääsi eniten?

Roosa & Petra

Ei kommentteja