22. luukku / Suklaiset piparit






Tässä vielä viime hetken vinkki pieniin joulun herkkulahjoihin.

Piparit ovat itsessään jo herkullisia joulunaposteltavia, mutta nämä piparit dipataan lisäksi suklaaseen! Nam! Kääri pipareiden ympärille vielä taiteltu kartonkipaketti ja sido se kiinni kauniilla nauhalla, ja makoisa jouluvieminen on valmis.

Kauli piparitaikina reilu 0,5 cm paksuksi levyksi. Leikkaa taikinasta n. 1 cm levyisiä pötköjä. Paista 200C n. 8 minuuttia (uunista riippuen). Pötköjen jäähdyttyä dippaa pipari suklaaseen ja laita pipari viileään jäähtymään. Säilytä piparit myös viileässä, jotta suklaa ei sula.

Boksin kaavan voit tulostaa tästä.

Ihania herkkuhetkiä kaikille, kohta on jo joulu!

// Roosa

Ei kommentteja