Rusettineule


Tässä se nyt on! Eli vauvan neuletakki josta aiemmin puhuin. Kun löydän jonkun mieleisen työn josta innostun, mulla on tapana tehdä se valmiiksi samantien. Aion antaa tämän osana 1-vuotislahjaa kuukauden päästä, mutta uskallan esitellä jo nyt koska olen aika varma ettei lahjan saaja (tai siis vanhemmat) eksy tänne. 

Neule on tehty siis Modan ohjeella, nro. 3/2012, malli 32 ja 1-2-vuotiaan koko. (Näin lapsettomana arvostan muuten suuresti jos ohjeissa on koot ilmoitettu lapsen iän mukaan, ei ne 72cm tai 86cm tai 90 cm sano mulle juuri mitään!) En ole koskaan oppinut miten neuleen osat liitetään oikeaoppisesti yhteen, joten oma tyyli vähän näkyykin noissa saumoissa. Lisäksi voidaan leikkiä että ylimpien nappien välillä kuuluukin olla tuollainen väli.. 


Onneksi on rusetit koristeena viemässä katsetta pois virheistä! Ohjeessa ei siis ollut mitään koristeita, mutta jotain yksinkertainen neule mielestäni kaipasi vielä lisäksi. Lankaakin jäi vielä niin mietin pitäisikö tähän tehdä vielä housut tai vaikka pipo lisäksi, hmm..

Petra

5 kommenttia

 1. Soma! Itse taas arvostan jos ohjeissa on koot koska lapset on niin eri kokosia, meidän neiti on aina ollut ikäistään pidempi niin helpompi valita senttikoon mukaan :) oliko ohjeessa vanhemmille lapsille kokoa? :)

  VastaaPoista
 2. Soma! Itse taas arvostan jos ohjeissa on koot koska lapset on niin eri kokosia, meidän neiti on aina ollut ikäistään pidempi niin helpompi valita senttikoon mukaan :) oliko ohjeessa vanhemmille lapsille kokoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä ne senttikoot sanoo vähän enemmän jos on oma lapsi kyseessä. :) Oli lisääkin kokoja, 2-3 ja 3-4-vuotiaille.

   Poista
 3. Oi, söpö! Ja suloinen väri.

  VastaaPoista