Polkka-neuloosi
Ne jotka lukee Oliviaa niin tietää että joka numerossa esitellään joku uusi sana. Joskus vähän aikaa sitten uusi esiteltävä sana oli neuloosi, eli pakonomainen tarve neuloa jotain koko ajan. Ja se tosiaan iski heti kun ostin tämän langan :D Puikkoja ei löytynyt mistään niin seuraavana päivänä piti mennä ostamaan uudet sukkapuikot. Aika söpöthän niistä tuli!  

Roosa

PS. Joillakin on ollut ongelmia seurata blogiamme Google readerin kautta. Yritimme selvittää blogimme postauksien sotkeentumista toisen blogin postauksiin, mutta emme ole vielä keksineet ratkaisua tuohon outoon ongelmaan, vika on ilmeisesti jotenkin itse Google readerissa. Yrittäkää jaksaa/kestää tuota kautta seurailijat! 

19 kommenttia

 1. Hyvin toimii näköjään lapasissakin! Tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuosta samasta langasta sukat, ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Ai se oli Olivia-lehdessä se neuloosi-sana! Minulle se levisi facebookin kautta. Aivan loistava kekkaus, neuloosista kärsitään harva se päivä.. =) Kivan väriset tuli lapasista. Ja hei, vika googlessa on tainnut korjaantua, kun ainakin minun lukijalistassa teidän blogi näkyi silleen niin kuin muillakin (ennen ei näkynyt)! Ainakin nyt.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sieltä se alunperin on (kai :D)! ja hyvä juttu jos on korjaantunut, koitettiin jotain säätää :D

   Poista
 4. Aika ihanat! Ihanaa lankaa, pitäisi itsekkin mennä nyt taas syksyntullen lankaostoksille :) (vaikka vanhojakin lankajämiä on ihan hirveästi, mutta ne on niin tylsiä....)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat! Tekee mieli itsekin mennä ostamaan langaa ja neuloa samanlaiset. Mulla itseasiassa on aika vähän tumppuja, joten tämä ostos voisi olla hyvin perusteltu. :D

  VastaaPoista
 6. Suloiset! Ps. Nakkasin teitä blogihaasteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! oon superhuono noissa haasteissa mutta katsotaan jos osallistusin, vaikuttaa kivalta :)

   Poista
 7. Oi, onpa herkulliset lapaset! Blogissani on teille jotain :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan väriset. Itselläkin pakko aloittaa lapasten neulominen. Blogissani on teille tunnustus

  VastaaPoista
 9. Hei mulla on ainakin ongelmia lukea teidän blogia. Jostain syystä bloggerin kautta lukiessa pientä kivaa blogille tulee päivityksiä blogilta Ansaitut pullakahvit. Eli katoin just lukuluetteloa ja sen mukaan te olisitte päivittäneet jutun sammakkokakusta. Ja kun juttua klikkaa päätyy tuonne Ansaitut pullakahvit blogiin ja jos blogin nimeä klikkaa niin pääsee tänne. Että sellasta :)
  Kiva blogi muuten!

  VastaaPoista