Round and round


Syksyn projektina oli maalata uuteen uskoon ostamani pyöreä pöytä ja neljä pinnatuolia, mutta tässä kävikin nyt vähän hassusti sillä kuvassa näkyvät huonekalut eivät ole ne joista aiemmin puhuin. Kun olin projektia jo aloittamassa, anoppini (okei, en ole naimisissa, mutta on tässä nyt miniä"kokelaana" oltu jo kohta kahdeksan vuotta) kertoi että hänellä on varastossa turhanpanttina juuri sellaiset kalusteet!


Tehtiin sitten vaihtokauppa tuoleista ja minä säästyin maalausprojektilta! Nämä tuolit on ihan mahtavan tukevaa tekoa 60-luvulta, pöydästä ei ole tarkempaa tietoa. Se jo ostamani vanha pöytä jäi nyt vanhempieni luo, ehkä sille on käyttöä joskus myöhemmin. Hauska sattuma siis, josta piti nyt kertoa vaikkei tämä "projekti" nyt ihan diy-osastoa ollutkaan.

Petra 

Ps. Innostuin myös noista Roosan löytämistä koristeluideoista omiakin juhliani ajatellen, täytämme siis tässä kuussa 25 vuotta kahden päivän erolla. :)

4 kommenttia

 1. Hieno setti.
  Meillä on hyvin samankaltainen pöytä, pöytälevy vaan on kuvioitu, ja on Marimekon pöytä. Kurkkaa: http://ajanpatinoimaa.blogspot.fi/2011/09/poyta.html
  =)

  VastaaPoista
 2. Jos asuu avosuhteessa, eikös se kumppanin äiti ole silloin avoppi ? :)

  mutta onpas kivat kalusteet! Pinnatuoleista täälläkin haaveillaan...

  vieraslukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä kuullut tuon nimiväännöksen, mutta siitä tulee liikaa mieleen sana avokki jota inhoan. :D

   Pinnatuolit on kyllä kivoja!

   Poista