25 osa 2

Petran tavoin neljännesvuosisadan juhlinta oli täälläkin viikonloppuna käynnissä! Oikeestihan Petra täyttää huomenna ja minä torstaina, mutta lähekkäin ollaan! Tässä muutamia tunnelmia lauantailta.

Laput tein ja tulostin itse, ja väsäsin niistä koristeet ikkunan halki.


Tarjolla oli mm. cocktail-tikkuja kaikilla herkuilla!

Väsäsin myös jo ne aikaisemmin mainitsemani viinilasin päälle laitettavat paperikoristeet. Paperin ostin ihan tiimarista, se on sellaista vähän läpikuultavaa ja aika sileää. Pakkauksessa niitä oli viisi. Muovin heitin tietenkin roskiin mutta eiköhän joka Tiimarista löydy, täällä oli ainakin monta eri värilaatuakin :) Kynttilän sijaan (pelkäsin että halvat IKEA-viinilasini räjähtävät :D) laitoin laseihin nuo pallovalot, palloista heijastuu paperiin kiva kuviokin.

Booliakin tietysti oli, söpöt mukit Clas Ohlsonilta. 


Kämppä oli käydä pieneksi yli 15 vieraalle, mutta hyvin mahduttiin kun parvekekin oli juhlahumussa mukana :)

Roosa

8 kommenttia

 1. Näyttää superkivalta, varsinkin toi parveke! Onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vielä on viimeset hetket parvekkeen käyttöön ennenku on jo liian kylmä.

   Poista
 2. Hienot koristelut! Ja synttärionnea molemmille :)

  VastaaPoista
 3. Yks pikku kysymys. mistä noita nipsutin juttuja saa (niinku tossa mustavalkoraitasessa pussukassa, bannerissa), kuinka paljon ne suunnilleen maksaa ja tärkein, onko ne helppo laittaa kankaaseen siististi kiinni??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tilannu nipsuttimet www.kouluelektroniikka.fi sivulta. Kehykset on helppo laittaa jos on hyvät pihdit millä puristaa ettei jää jälkiä, itsellä on tuunatut pihdit juuri tätä varten :D kunhan on varovainen niin eiköhän onnistu :)

   Poista