Naamiaisasuideoita?


Hoi lukijat! Sain kutsun halloweennaamiaisbileisiin ja nyt pitäisi keksiä sinne sopiva asu. Olisiko vinkkejä helposti kotona tehtävään asuun? Ei tarvitse välttämättä olla edes halloween-henkinen, mutta joku tunnistettava hahmo. Peruukkejakin löytyy valmiina jo vaikka minkälaisia :D Kuvituksena minä juhannuksen naamiaisbileissä, je m'appelle Obelix!

Roosa

12 kommenttia

 1. Miten olis smurffiina? Se oli meidän parin kesän takainen festariasu, ja saavutti huisan suosion :) Toi Asterix on kyllä ihan paras asu IKINÄ!!! :D

  VastaaPoista
 2. Itse olin viime vuonna Nightmare Before Christmas -leffan Sally-räsynukke trikootilkuista kasatussa t-paitamekossa. :)

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tulla kommentoimaan, että itse olin penkkareissa Obelix. Vuonna öö, 1997 tai jotain. Ei voi muistaa enää. :) Meitä oli myös Asterix, Akvavitix ja Trubadurix ja ihan kohtalaisesti jouduimme poseeraamaan.

  Mutta asuehdotus. Darth Vader?

  VastaaPoista
 4. Mä kannatan kans smurffeja, oli kova hitti aikoinasn kun penkkarihin ueuduin smurffiksi! Ja jos tahtoo jnkun pelottavamman version niin sina voi olla zombie-smurffi.

  VastaaPoista
 5. Ite olin penkkareissa lumikki. Uffista ostin sinisen hameen ja keltanen paita löytyi omasta takaa. Punainen panta päähän, punaa huuliin ja omena käteen.

  VastaaPoista
 6. Minni Hiiri? Punahilkka? :)

  VastaaPoista
 7. tää nyt ei ollu mikään tunnettu hahmo, mut oli aika hauska: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420834_461732667198228_1259699821_n.jpg :D

  VastaaPoista
 8. Nightmare before christmasin hahmot on aika kivoja! Jack tai Sally varmaan tunnetuimmat. Corpse bride on yhtä hyvä, mut ehkä vähän vaativampi toteuttaa..
  Aivan ihana Obelix-asu! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Obelix-asu! Mun mielestä ne luuranko- tai pääkalloihomaalaukset on ihan mahtavia. Esim. tää: http://www.wookmark.com/image/103198/she-has-waited-too-long-on-the-behance-network

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun työkaveri otti tosta mallia ja pukeutu lady gagaks. ihan mahtava tuli!

   Poista
 10. Jenna Marshall! -A

  VastaaPoista