Pyöreälle pyöreää

 
Uuden pyöreän pöydän myötä siihen ei tietenkään enää sopinut suorakulmion muotoiset tabletit, joten tuunaus alkakoon. Leikkasin kulhoa mallina käyttäen tableteista pyöreitä (lähes, ylä- ja alareunat eivät pyöreää ole nähneetkään mutta eipä tuo suuresti haittaa). Tableteissa oli kaksi kangasta päällekkäin ja niiden välissä vahvikekangas. Revin tuon toisen kankaan irti, ja ompelin kappaleet oikeat puolet vastakkain jättäen pienen aukon että saan tabletin käännettyä oikein päin. Sitten vain ompelin reunaan tikkauksen jolla samalla suljin sen kääntöaukon. Sitten vain silitys ja tadaa, valmista tuli.  

 
Kivaa sunnuntaita kaikille, meitsi lähtee luistelemaan! 

Roosa 

9 kommenttia

 1. Nyt olen ihan ihmeissäni, onko tälle jokin järjellinen selitys: pientä kivaa-blogin päivitykset näkyvät minulla blogina http://ansaitutpullakahvit.blogspot.fi/ vaikka en tämän blogin lukijana ole ollenkaan enkä siitä ole koskaan edes kuullutkaan/nähnytkään. Miten se on mahdollista?

  VastaaPoista
 2. Hei kaikki! Ongelma on tiedossa, eikä siihen tunnu löytyvän ratkaisua. :/ Jopa indiedaysin it-asiantuntija yritti asiaa selvittää. Ansaitut pullakahvit-blogi oli ennen osoitteella pientakivaa.blogspot.fi. Me vaihdoimme osoitteen blogin nimen mukaiseksi n. 1,5 vuotta sitten, mutta tämä ongelma jatkuu edelleen! Se ilmenee ilmeisesti ainoastaan jos blogia seuraa bloggerin tai google readerin kautta.

  VastaaPoista
 3. Kauniit tabletit! Ihastelin myös koko tuota pöydän ja tuolien tuunausta, vaikka niihin postauksiin mun ei tainnut tulla kommentoitua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) oli siinä työtä mutta on kyllä sen arvoista!

   Poista
 4. paljon paremmat noi tabletit tuollalailla pyöreenä.

  VastaaPoista