Onni on sähkömies-isi


 
Onneksi iskä on sähkömies, sanon minä. Toivoin (ja sain) joululahjaksi nämä ihanat roikkavalaisimet, jotka laitoin (lue: iskä laittoi) yhteen ja tadaa, uusi valaisin on valmis! Olen aivan rakastunut tähän, ainoa miinuspuoli on johto joka haisee ikävästi kumille :D Mutta eiköhän tuo haju ajan myötä hälvene. Lamput ovat myös aika kirkkaat, pimeellä vähän häiritsee kun löhöilee sohvalla telkkaria katsellen. Ajattelinkin hommata sellaista hieman läpikuultavaa paperia ja laittaa sitä tuohon lasin päälle, ei häikäise ainakaan niin paljon kuin nyt. Solmuun pitää kehittää vielä nippuside joka vähän pitäisi lenkkiä isompana, nyt se tuppaa valumaan pienemmäksi päivä päivältä.

Taustalla ja viimeisessä kuvassa näkyvän taulun tein itse yhdessä Wikipedian ja printterin kanssa.

Roosa

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. siitä vaa clasulle tai muuhun samantyyliseen kauppaan shoppailemaan! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitti! oon himoinnu tätä jo monta kuukautta, nyt se on vihdoin katossa jee!

   Poista
 3. Ei epäreilua. Olen haaveillut samanlaisista vaikka miten kauan mutta talouden toinen osapuoli ei ole innostunut pätkääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaa käyt ostamassa niin sitten ei voi olla enää laittamatta kun on kerran jo ostettu.. :)

   Poista
 4. Komee! Oon ollu ite aina sitä mieltä, että kaikilta pitäis löytyä suvusta vähintään lääkäri, sähkömies, putkimies ja remppareiska. Niillä pääsis jo pitkälle. Ja aina parempi jos sähkömies on oma isä tietenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta! Noilla sukulaisilla elämä helpottuis huomattavasti :D

   Poista