Vuosi 2013, mitä luvassa?

Uuden vuoden kunniaksi päätimme vähän paljastaa omia suunnitelmia ja kysyä teiltä lukijoilta toiveita tuleviin postauksiin!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roosalta


Tänä vuonna haaveena olisi vihdoin neuloa/virkata(/ehkä molempia?) se torkkupeitto josta olen kauan haaveillut. Harmaan ja valkoisen eri sävyjä kivasti yhdistettynä, ken tietää vielä miten. Inspiraatiokuvat täältä: I II III IV VTietysti aion jatkaa myös pussukoiden tekoa! Pitäisi alkaa metsästämään uusia kankaita. Tietääkö kukaan saako netistä ostettua halvalla vähän paksumpia (paksumpaa kuin joku perus lakanakangas) kankaita?


♥ 
Uusi ruokapöytä! Ensimmäinen vaihe pöydän tuunauksesta on tehty, viikonloppuna pääsen taas hommiin ja toivottavasti saisin pöydän pian valmiiksikin.
Tästä lisää myöhemmin, kuvassa kuitenkin jo pieni maistiainen. Sisustuksen suhteen tulossa muutakin uutta ja kivaa, kunhan tässä pääsee laittamaan tavaroita seinille.Työkaverin linkkien myötä olen löytänyt uuden ulottuvuuden, nimittäin Buzzfeedin DIY-osion! Tuolta löytyy kaikkea ihanaa jokaiseen tilanteeseen :) Samaisesta paikasta sain vinkin kuvassa oleviin upeisiin uuden vuoden juhlahattuihin! (Koiria ei vahingoitettu kuvauksissa ja hatun pitäminen päässä kuului pääasiassa ihmisten ohjelmaan.)


Näiden lisäksi tiedossa tietysti kaikkea muuta mukavaa ja pientä kivaa! Ja uuden vuoden päätökseni voisi kuulua näin: Lupaan päivittää blogia useammin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Petralta

Näin vuoden alussa pää tuntuu olevan ihan tyhjä, eikä yhtäkään isompaa projektia ole kesken. Tästä huolimatta ideoita ja intoa löytyy yhä edelleen! Eiköhän kohta ole jo seuraava käsityökin tekeillä.


Uusi vauva on tulossa sukuun eli se tarkoittaa tietenkin uusia baby blanket-suunnitelmia! Tällä kertaa saatan uskaltautua kokeilemaan jonkinlaisen tilkkupeiton tekemistä. Ainakin Hupsistarallaa- ja Muita ihania-blogeissa on ollut aivan ihania peittoja joista olen inspiroitunut.

On aina välillä hyvä opetella jotain uutta niin pysyy mielenkiintokin tähän touhuun paremmin yllä. Ehkä tänä vuonna kokeilen kirjontaa ja/tai ristipistoja. Tai testaan vihdoin jotain pitsineuleohjetta.


Tekniikoista vanha suosikkini kankaanpainanta on ollut vähän paitsiossa viime aikoina. Taisin saada yliannostuksen siitä teiniaikoina. Kankaanpainantaa voisi kuitenkin käyttää muuhunkin kuin t-paitoihin. Lisäksi haluaisin käydä enemmän kirppareilla, ehkä tänä vuonna löydän sen täydelllisen senkin jonka voisin entisöidä.

Ihan noin yleinen ajatus jolla lähden tähän vuoteen voisi olla vaikka tämä klassikko:


Tästä tuli mieleen idea nykyään niin trendikkääseen tekstitauluun, jossa voisi lukea "kyllä se siitä". :D Taidanpa toteuttaa!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Näiden lisäksi haluaisimme kuulla mitä te haluaisitte lukea! Jos siis on toiveita tai ideoita niin laittakaa kommenttia tänne päin! Yritämme toteuttaa niitä parhaamme mukaan. Jos haluatte suunnata toiveen erityisesti jommalle kummalle meistä, niin ilmoittakaa se kommentissanne :) 

Kohta on myös juhlapäivä tiedossa, blogi täyttää tammikuun lopussa suuren suuret 4 vuotta!
Sen kunniaksi luvassa ainakin arvontaa!

Roosa & Petra

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Juu saa! Laita vaikka mailia kamelimeli@gmail.com.

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa tuleva vuosi! Tehkää projekteista tutoriaaleja, niitä on aina kiva lukea ja pääsee itsekin kokeilemaan uusia juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo BuzzFeed! Koira ei taida päästä lenkille vielä hetkeen.. =)

  VastaaPoista
 4. Kivoja suunnitelmia! Tuo buzzfeed oli hyvä vinkki. Mulla ei ole nyt mitään ideoita esittää teille, koska en ole itse vieläkään miettinyt omaa uutta vuottani ja sen suunnitelmia :D

  VastaaPoista
 5. Rupesi itseäkin tuo torkkupeitto houkuttelemaan, mutta ajatusta pitää ehkä kypsytellä vielä, jotta on sitten todella intoa tehdä koko peitto valmiiksi :D Toiveita on vähän vaikea sanoa, jotain uutta ja innostavaa. Ja tietysti kaikenlainen pieni, söpö ja mahdollisesti tuliaiseksi vietävä on aina tervetullutta :) Mukavaa vuotta teille!

  VastaaPoista
 6. Määkin haluan kiittää tuosta linkistä, ihania juttuja on jo löytynyt! :)

  VastaaPoista
 7. Ui, onpas teillä muksa blogi, kiva uutuus blogikokoelmaan! Hmm toiveita, ei niitä ny varmaan taida olla. Jatkakaa samaan malliin, hyvin te vedätte :) Mun uutukaista saa kans käydä kattelees, jos ehtii: kliks.

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja
  tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata
  toistemme blogeja?
  Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
 9. Mä menin ja esitin blogissani sulle haasteen: http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html :)

  VastaaPoista