Uudet (vanhat) tuolit


Ruokapöydän lisäksi uudistin myös ruokapöydän tuoleja. Tällä hetkellä pöydän ympärillä on edellisen tumman pöydän kaverina olleet kaksi mustaa tuolia (jotka nämäkin maalasin mustiksi muutama vuosi sitten), yksi mummin vanha pinnatuoli ja äitin työpaikalta löytynyt toinen vanha tuoli.

Tuon löytyneen tuolin käsittelin samalla Bloomin puuvahalla kuin pöydän kannenkin. Ensin piti tietysti hioa tämäkin, se kävi helpoiten koneella ja siklillä.

Sitten olisi vielä tämä ihanuus, jolle en vielä ole ehtinyt tehdä mitään. Ihan tällaisenaan se ei ehkä pöydän ympärille sovi... Ajattelin käsitellä tämän enemmän harmahtavaksi kuin vaaleaksi, sopisi muiden tuolien joukkoon paremmin. Sitten kyllä täytyy jostakin nykyisestä tuolista luopua, viittä pöydän ympärille ei ihan mahdu. Pitää myöhemmin katsella mitä tälle tapahtuu!

Roosa

2 kommenttia

  1. Mun pitäis myös hioa ja maalata ruokapöydän vanhat tuolit, jotka isoisäni on joskus kauan kauan sitten ostanut huutokaupasta. Harmi vain, että niiden istuinosa on halki, eikä ainakaan edelliset korjaukset pitäneet niitä kunnossa. Täytynee kysellä ammattilaisilta vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitäkin piti vähän liimailla ennen maalausta, liitokset oli vähän rakoilleet vuosien saatossa. Voiko istuinosaa vaihtaa? Sillä tavalla säilyisi vielä vanhat rungot kuitenkin!

      Poista