Ruusua ja raitaa

Vietettiin kaverin kanssa ompeluiltaa, mikä tarkoitti siis sitä että minä kavensin paria sen vaatetta. :-D Itsekin sain jotain aikaiseksi. Kivan mekon kangas oli värjääntynyt peruuttamattomasti, joten leikkasin yläosan kokonaan pois. Mekko muuttui siis hameeksi. Taas sarjassamme maailman helpoin; leikkasin sopivasta kohtaa ja lisäsin kuminauhan.

Kutsun tätä isopyllyhameeksi. Leveä malli taskuneen yhdistettynä vaakaraitaan = ei kovin imartelevaa. :-D Mutta ihan sama! Tästä tuli mukavan rento, käyttöön pääsee varmaan vasta kesällä tai rantalomalla.

Lisäksi vääntelin kasaan taas yhden vetskarikukan. Vielä en tiedä mihin tämän isken, ehkä hiuspantaan tai sitten rintakoruksi? Taustalle voisi myös lisätä jotain kangasta tai pitsiä.

Petra

Ps. Yllätyin kun Iltalehdessä oli ihan mahtava tuunaus/ompelujuttu!

6 kommenttia

 1. Miten tommonen vetskarikukka tehdään? :)

  VastaaPoista
 2. Annie: Lisäsinkin tuohon nyt linkin aikaisempaan kukkien vääntely-postaukseeni. Itse tutustuin hommaan tämän ohjeen avulla: http://www.cutoutandkeep.net/projects/zipper-flowers

  Kuumaliima on tässä ehkä paras, mutta jotain muutakin nopeasti kuivuvaa liimaa voi kokeilla. Sitten vain vääntelemään vetskaria solmulle. :)

  VastaaPoista
 3. ton hameen raidat menee hauskasti nois kuvissa. :DD ja ihana kukka, mäkin voisin opetella tommosia väkertämään. :)

  VastaaPoista
 4. Tuota vetskarikukkaa pitää kyllä kokeilla. Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
 5. katkarapusalaatti: Joo se jotenkin sekosi pienessä kuvassa. :D Ilmeisesti oli liikaa raitaa tietokoneen näytölle käsiteltäväksi, annoin olla kuitenkin kun laiskotti. :-D Kukkia on hauska tehdä, kokeilemaan vaan!

  Vika: Ollos hyvä. :) Noista saa helposti nättejä!

  VastaaPoista