2 = 1

Tässähän tuntee itsensä melkein muotibloggariksi kun esittelen taas omaa pärstääni täällä. :-D Tässä kuitenkin viimeisin tuotokseni. Tulevan lomamatkan aiheuttama shoppailulakko vei mut penkomaan omaa vaatekaappia.

Löysin nämä trikoorytkyt. Musta mekko on viimevuotinen alelöytö, toppi kirpparilta 0,20 €. Mekko on ihan kiva, mutta liian avonainen yksistään pidettäväksi. Toppi taas kivasta kuosistaan huolimatta kittana ja huonon mallinen.

Kahdesta miinuksestahan tulee plussa, ja tässä sama logiikka toimi myös! Leikkasin molempien vaatekappaleiden yläosat pois ja yhdistin. Meinasin ensin laittaa yläreunaan kuminauhan, mutta pelkkä yläosan kaventaminen riitti pitämään mekon päällä. Lisään eteen vielä ehkä pienet mustat napit koko pituudelle, kunhan vain saan ostettua niitä jostain.

Uusi mekko, jei!

Petra

9 kommenttia

 1. Mulla on toi sama mekko, eri värisenä tosin, mutta ei sitä kyllä tuu ikinä käytettyä ton avoimuuden takia. ..Ajattelin muokata siitä pelkkää hametta ekaksi, mutta tässäpä onkin potentiaalinen vaihtoehto :) Tosi kivan näkönen.

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli kyllä tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 3. rrrous: Kiitos! Tuossa mekossa on tosiaan kiva helma ja taskut, joten olin tyytyväinen että sain ne hyödynnettyä. :)

  Santtu: Kiitti!

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi vaikka mitä pientä kivaa :-) Olettepa näppäriä tyttöjä, hienoa ! Jatkan juttujenne tutkimista.

  Mukavaa lauantaipäivää sinne !

  VastaaPoista
 5. Näyttää niin kivalta, että tekisi melkein mieli tehdä sama omalle mekolleni!! :) Yritän hillitä itteni, ennenkuin menen saksien kanssa heilumaan. On se kuitenkin tpaitojen päälle pidettynä ihan kiva mekko :) Avoimuudesta ei ole tietoakaan varsinkaan silloin, kun vetää poolon (jotka trendin mukaan ovat tosi muotia nyt:D) alle :)

  VastaaPoista
 6. Petriina: Tervetuloa vain ja kiitos! :)

  Annika: Kiitti! Tykkään kyllä lopputuloksesta, ja nyt lisäsin ne napitkin tuohon.

  Madam B.C.: Kiitos! Tää oli kyllä onnistunut ompelu. :-) Itse en tykkää käyttää mekkoja pitkähihaisten päällä, oon enemmän neuletakkityttö, niin tää oli hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 7. Voi kun nätti!:)
  Minulla on sinulle blogissani tunnustus:D

  VastaaPoista