Joululahjoja vihdoin

Töissä oli ihan hullua ennen joulua, kaikki projektit piti saada valmiiks ja viikossa on tunteja ihan liian vähän. Töistä väsyneenä jaksaa kuitenkin aina puuhastella joulujuttuja! Eli iskälle ja veljelle löysin söpöt mörköbokserit Anttilasta, ja tottakai ne piti personoida saajille sopivaksi.

IMG_9077

IMG_9079

IMG_9081

IMG_9084

IMG_9088

IMG_9086

Silityksen jälkeisistä versioista ei oo kuvaa, mutta kun aloin silittämään niin toi valkonen väri muuttu mörköjen kohdalta vaaleenpunaoranssiksi... :D Se väri siis jotenki poltti/imeytykin eri tavalla kiinni siihen mörkökohtaan. Mutta eipä tuo suuresti haitannut.

Ja sitten toista asiaa, oon taas vaihteeksi muuttamassa, mutta tällä kertaa myös remppaamassa uutta kämppää! Ajattelin tästä pari postausta kirjotella, kunhan saan kuvat koneelle :)

Roosa

6 kommenttia

 1. Heheh, nää on superit!

  VastaaPoista
 2. Onko sulla tossa joku kalvo vai miten tän teit? Näkyy vähän huonosti :) tai sitten oon vähän hitaalla tänään.
  Tosi kivat lahjat!

  VastaaPoista
 3. Miten siis toi juttu on tehty?! Mitä tarvikkeita tarvii, ja mistä olet ostanut?! Toivottavasti saat tän kommentin! :)

  VastaaPoista
 4. Anna ja Pinja, kiitti! Nää on tehty siis kontaktimuovin avulla :) kontaktimuovista leikataan sapluuna siitä mitä nyt haluaakaan painaa, ja sitten kankaaseen kiinni ja sienellä töpötetään väriä. Sitten antaa vähän aikaa kuivaa ja vetäsee kontaktimuovin pois, ja tadaa valmis :) Tarvikkeita tarvii vaan kontaktimuovia, väriä ja joku sieni tms. jolla töpöttää väriä. Itellä on tommonen puupalikka jossa on sieni päässä, se toimii ainakin hyvin. Ja tarvikkeita saa ihan askartelukaupoista :)

  VastaaPoista
 5. Jännä nähdä, mitä muutto tuo mukanaan.

  VastaaPoista