Rempataan kaksiota, osa 1: Alkutilanne

Eli oon siis muuttamassa nykysestä yksiöstäni uuteen pikkukaksioon tammikuun aikana. Ekana tuo uusi kämppä pitää kuitenkin rempata melkein kokonaan, oli nimittäin aluksi vähän huonossa kunnossa.

Eli tästä lähettiin liikkeelle:

IMG_9418

Eteinen: Muuten ihan peruskuntonen, mutta lattiamatto vaihdetaan laminaattiin. Seinät on kuitenkin suht ok kunnossa, lukuunottamassa peräseinää joka on, hmm, HIEMAN likainen..

IMG_9424

Makkari on pieni mutta söpö. Järkky boordi ja vanha tapetti täytyy vaan poistaa ja lattia laittaa. Ja ehkä nuo oranssit kaihtimetkin saa lähteä.... Takaseinään tulee uusi tapetti, muut seinät maalataan.

IMG_9406

Keittiössä jatketaan samaa oranssia linjaa. Tänne tulee uudet pöytätasot, taustalevy hirveiden oranssien tiilien päälle ja uusi liesituuletin.

IMG_9411

Olkkarissa on myös järkky boordi, joten tapetit irti vaan. Tänne takaseinä maalataan ruskeanharmaaksi ja muista seinistä tulee valkoset.

IMG_9432


IMG_9433

Vessaan tulee uusia allaskalusteita ja kaappeja, mutta muuten tuskin m itään tehdään.

IMG_9417

Myös sijainti on loistava, nimittäin kämppä on ihan sataman vieressä ja näkymä parvekkeelta sen mukainen!

Eli tästä lähdetään liikkeelle, päivitän tilannetta sen mukaan kun uutta saadaan tehtyä :)

Roosa

8 kommenttia

 1. Jotenkin blogin nimi "Pientä kivaa" kuulostaa ironiselta, kun puhe on asunnon remontoinnista ;) Pientä kivaa saattaa olla kaukana kaiken pölyn ja lian keskellä :) Kivalta näyttää kuitenkin, voi kun minäkin kohta joskus!

  VastaaPoista
 2. Niina, haha, ehkä totta :D mutta nyt ei muuta oikein ehdi tekemään kun tätä, mutta kun itse remppa on tehty niin pientä kivaa ilmestyy kyllä sitten :)

  VastaaPoista
 3. Remontointi on aina kallista ja rankkaa, mutta silti siinä on sitä "jotain", kun näkee valmiin lopputuloksen. Kaiken on itse suunnitellut ja vielä hienompaa, jos on itse myös jotain omin käsin tehnyt. Sitä paitsi ennen/jälkeen -vertailu on hurjan hauskaa. Mukavaa remontointia siis! Täällä odotellaan jo kovasta lopputulosta. :)

  VastaaPoista
 4. vautsi! näitä remppaprojekteja on ilo seurata :) mielenkiinosta ois myös nähdä budjettia, mutta toki se on semmonen asia minkä julkasusta jokanen päättää itse. onnistumisen iloa! :)

  VastaaPoista
 5. Mielenkiinnolla odotellaan kuvia valmiista rempasta :) Siihen epäilemättä vierähtää vielä tovi... Tsemppiä remppahommiin!

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta kodista, joka näköjään sijaitsee ihan kaupungin parhaalla paikalla. :D

  T. Kateellinen yliopistokaupunginosasta

  VastaaPoista
 7. Varpunen, ihan totta! en malta oottaa kun kohta kaikki on valmista. ja ennen/jälkeen vertailut on ihan parhaita!

  heikku, kiva kun jaksatte lukea :)

  Em, kiitos!

  Minna, heh, kiitos :D

  VastaaPoista