Ompelua ja ahaa-elämyksiä

Söpö mekko on joo, mutta minkäs teet kun ei mahdu päälle! Ostin tämän Bangkokista ja pikkukojuissa vaatteiden sovittaminen ei onnistu ihan yhtä helposti kuin H&M:llä. Mekko näytti sopivalta, mutta kangas ei veny milliäkään joten homma kaatui sitten siihen.

Jotain halusin kuitenkin tästä yrittää pelastaa, joten ratkoin yläosan irti ja siirsin sivussa olevan vetoketjun alemmaksi. Nyt mahtuu tällaisen peruseurooppalaisenkin päälle!

Yleensä vierastan korkeavyötäröisiä hameita mutta näin löysässä mallissa se toimii ihan hyvin.

Kuvassa näkyy myös ahaa-elämykseni siihen kun pohdin ikuista laukkuongelmaani. Isoja veskoja kyllä löytyy, mutta ei sopivan kätevän pieniä joissa olisi olkahihna. Esimerkiksi baarissa en jaksa kantaa laukkua kädessä, haluan pitää ne vapaana muulle toiminnalle. :-D

Revin tästä hankalasti kannettavasta kirpparimummolaukusta hihnan irti ja liitin tilalle toisesta laukusta irrotettavan olkahinan. Miten en ole tätä ennen tajunnut!?


Kätevintä on että hihnaa voi helposti siirtää laukusta toiseen. Alla joskus ajat sitten itse tekemäni.

Lopuksi mihinkään liittymättä eiliset kirpparilöytöni. Uudenveroiset korkokengät ja paneeliverho, yhteensä 7 euroa. Verhosta aion ommella jotain.

Petra

9 kommenttia

 1. Kivat tuunaukset ja aivan ällistyttävän hieno löyty nuo korkkarit!

  VastaaPoista
 2. Annukka: Kiitos! Ja kenkiin oon kyllä tyytyväinen, vaikkeivät mitään "kunnon" merkkiä olekaan, h&m:n. :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti pelastit hameen ! Kengät on erityisen hienot ja hyvin kekattu myös tuo laukkujuttu. Kelpaa nyt mennä kylille :)

  VastaaPoista
 4. CherryKirsche: Kiitos ja joo nyt kelpaa! Nyt on ratkaistu sekä baarilaukku että -kenkäongelma. :D

  VastaaPoista
 5. Hyvä hame- ja laukkujuttu! Mulla on tuota samaa kangasta kirpparilta ostettuna! tuota paneeliverhoa. Se on vielä sillain kaksinkerroin se kangas, että siitä saa aika monta metriä materiaalia!

  VastaaPoista
 6. Elmeri: Kirpparilla oli toinenkin samanlainen verho mutta ostin vain toisen. Just hyvän tukevaa kangasta pussukoihin tai sellaseen. :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä kiva mekkonen! Ja nerokas toi laukkujuttu. Jännä ettei itselleenkään ole tullut moinen mieleen :) Pitääpäkin katsella josko jollekin laukulle antaisi uuden ilmeen :)

  VastaaPoista
 8. Yellow Lizard: Kiitos! Ja joo kannattaa kokeilla, saa "uuden" laukun helposti. :)

  VastaaPoista