Mitä muut edellä sitä Roosa perässä

Selasin Petran linkkilistaa ja muistin miten kiva onkaan LUKEA blogeja! :D Viime aikoina on jääny vähän vähemmälle lukeminen kirjottelusta puhumattakaan.

IMG_8559

Mutta... heti ku olin lukenu Needles and roses blogista tän (n. klo 17.30 sunnuntai-iltana) ni oli pakko juossa heti kauppaan (onneks oli vielä auki) ostamaan pyöröpuikot ja lankaa! Nyt on jo joku 10 senttiä neulottu, että kyllä se siitä etenee :)

IMG_8542

IMG_8534

Myös Puikko hukassa -blogin tämä postaus sain juoksemaan Clas Ohlsonille, ja dymohan se kotiutui tännekin! En edes tienny että noita saa noin halpaan hintaan vielä ostettua! Laatikoista tuli söpöt ja nyt muistan mitä on missäkin :)

IMG_8521

Sain laitettua parvekkeelle myös kanervat kesäkukkien paikalle. Suihkuttelin niihin hiuslakkaa, äiti sanoi että säilyy sen avulla paremman näköisinä pidempään!

IMG_8561

Seuraavan kahden viikon projekti on nämä: uudet ruokapöydän tuolit. Entisten jalat vääntyivät ihan kokonaan, joten palautin ne kauppaan. Nää tuolit taas on kotikodin vanhat. Nyt ne pitäs kaikki hioa, ja maalata harmaamustaksi, toivottavasti tulee hyvät! Huomenna meen testailemaan hiomakonetta, ja syömään nakkikeittoa.

Roosa

4 kommenttia

 1. Hitto vie :D en oo itse vieläkään saanut omaa ympyrähuiviani aloitettua! Ehkäpä meen tänään lankakauppaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin olisin halunnut Dymon, mutta ne oli loppu. Onko sun dymo junior vai omega?

  VastaaPoista
 3. Pakko mainita, tuo needles and roses blogi on mun siskon! ;) Vaikka hän Lontoosta juurikin on muuttamassa takas Suomeen niin pieni on maailma :D

  VastaaPoista
 4. You will tame those chairs! Believe me, you will. I'm sure they will look awesome after you've done everything you've planned.

  VastaaPoista