Rasat pärkyää

Lapaset, tumput, rukkaset, vanttuut, rasat! Kahdet sellaiset tässä tein tämän talouden neljää kättä lämmittämään.

Itselleni mustaa yksinkertaista palmikkoa.

Miehisistä lapasista tuli sinimustat. Kuvio on vähän kireällä, mutta silitän nuo vielä niin ihan hyvät tulee.

Tutustuin eilen Ravelryn ihmeelliseen maailmaan vähän ja aloin haaveilla söpöjen pitsineulesukkien tekemisestä. Siinä olisikin haastetta! Menin jo ihan sekaisin kun aloin googletella mitä ihmeitä on langankierto, ylivetokavennus ja yliveto kolmella.... Ääh! No ehkä se siitä sitten pikkuhiljaa, jos vain jaksan olla tarpeeksi kärsivällinen. :-D

Petra

6 kommenttia

 1. Kivoja lapasia.:) Pitäis kans tehdä jotkut peruspalmikkolapaset, kun mul ei nyt ole ku pari kirjoneulelapasta.:D Ai sä jo ehdeit tekemään tunnukset räveltämöön.:) Ne kaikenmaailman pitsisukat on kyl aika herkkuja ja nopeesti noi kaikki silmukkajutut oppii/muistaa kun vaan alkaa tekemään.;)

  VastaaPoista
 2. Aloitin tekemään saunasukkia ja nyt hermoilen täällä.. "ylikavenna, siirrä kavennettu silmukka vasemmalle puikolle, vedä toinen silmukka ensimmäisen yli, siirrä silmukka oikealle puikolle" Öääh siis mitä? :D Tarkottaako ylikavenna samaa ku tehdä ylivetokavennus?

  VastaaPoista
 3. Ylivetokavennus on eri silmukka.:D Mä en osaa selittää miten toi saunasukkien juttu tehdään, kun sitä ei oo sen jälkeen tullut vastaan enkä muista varmaksi miten sen siinä tein.

  VastaaPoista
 4. Ihanat, kunpa itsekkin osaisin neuloa. Minulla on teille blogissani tunnustus :)

  VastaaPoista