Syksyideoita

Tänä syksynä haluan....


..virkata granny stripe-peiton. Kun granny square on kerran isoäidinneliö niin tämähän on sitten loogisesti isoäidinraita!

Lisäksi haluan paljon kaikkea kukkakuvioista.


Haluan myös tehdä pianolaukun. En kylläkään osaa soittaa pianoa (tai mitään muutakaan) mutta ei kai se haittaa.
Mukava lämmin tuubikaulaliina on varmasti syksyn projektina. Mieluiten harmaana.

Okei, jos rehellisiä ollaan niin en koskaan jaksaisi kutoa ohuesta langasta mitään ensimmäisen kuvan tapaistakaan. Mutta hieno se on!

Suunnitelmissa on myös jo pidempään ollut tehdä ympyrähuivi mustasta trikoosta sisäkäyttöön ja/tai lämpimämmille keleille.

(Haluan myös keksiä mahtavan upean inspiroivan ja mielenkiintoisen (you wish..) aiheen opinnäytetyölleni ja ostaa pleikkari kolmosen. Ja leipoa omenamuffinsseja ja löytää lempparipunaviinin.)

Petra

9 kommenttia

 1. Mummonraitapeitto kuulostaa huipulta! (ja minä kun en ole saanut neliöpeittoakaan vielä valmiiksi :D) ja hei, säkin löysit Cath Kidstonin sivuille, aivan mahtavia juttuja siellä! Voi ku vuosi vaihtuis pian, niin saisin mun kalenterin käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Elmeri: Toi ois paljon helpomikin tehdä, ei rasittavaa osien yhdistelyä lopuksi. Iso projekti se kyllä on, saattaa olla että harjoittelen ensin vaikka tyynynpäällisellä. :D

  Cath Kidston on iihana! Taitaa olla että törmäsin noihin tuotteisiin Lontoossa yhdessä kaupassa, näyttävät niin tutuilta. Oli kyllä aika kalliita.. Ja oi kalenteri, mitä missä? :) En tuolta sivulta yhtäkkiä löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Mummonraitavirkkaus näyttää hauskalta ja lupaavalta! :D Mä tein itselleni kerran pikkukassin pianon koskettimilla...kiva, kun muistutit postauksellasi sen olemassaololla..pitääpä ehkä joskus muistaa käyttää sitäkin! :)

  VastaaPoista
 4. Petra, joo mä ostin sen kalenterin Lontoosta, mutta Amazonissa niitä myydään myös. ja ovat sisältä vielä paljon herkullisempia kuin ulkoa. ♥

  VastaaPoista
 5. Madam B.C.: Raitavirkkaus näyttää juuri sopivan helpolta mutta jälki on silti kivaa. :)

  Elmeri: Kiitos vinkistä! Oon jo pitkään etsinyt kivaa kalenteria joka olisi kiva myös sisältä.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa aikas kivalta nuo sun syksyideasi :) Mummonraitapeittoon oon itsekin iskenyt silmäni! Tällä kertaa ehkä voisi kokeilla mustavalkoisuutta (oma neliöpeitto on unhoitettujen töiden ö-mapissa) :D

  VastaaPoista
 7. Inka: Tuon ensimmäisen ympyrähuivin taisinkin löytää sun blogin kautta joten kiitos ideasta myös sinne päin! :D Mä en oo vielä ihan varma jaksanko kokonaista peittoa tehdä, taidan aloittaa jollain pienemmällä projektilla.

  VastaaPoista
 8. Toi raitapeitto on myös mun haluan tehdä-listallani! Ja jättihuivin tein just. http://needlesandroses.blogspot.com/2010/09/superhuivi.html jee! :D

  VastaaPoista
 9. One day you may find what you wish the most.

  VastaaPoista