Pientä kivaa 1 vuotta!

Aloitettiin tämä blogi tasan vuosi sitten ja edelleen se on pystyssä! Näpertelyinto saattaa olla vähän kausittaista, mutta välillä inspiraatiota on vaikka muille jakaa. :-) Kiitokset kaikille tiensä tänne löytäneille lukijoille ja etenkin kommentoijille.

(Roosalta anteeksipyynnöt vähäisen päivittämisen takia. Paljon olis taas kuvattavaa esim. sohvanpäälliset ja tyynynpäälliset, mutta laitan kuvia ja tekeleitä heti kunhan saan muutettua uuteen asuntoon ja järjesteltyä tavarat!)

Tämän suuren merkkitapahtuman vuoksi ajateltiin järjestää blogihistoriamme ensimmäinen arvonta! Palkintoja on kaksi, molemmilta bloggaajilta siis. Arvontaan voi osallistua kertomalla mitä haluaisi jatkossa täältä blogista lukea. Uusia aiheita, toiveita, ohjeita, ideoita? Liitä mukaan myös sähköpostisi tai blogisi osoite, että mahdolliseen voittajaan saa helposti yhteyden.



Osallistumisaika loppuu keskiviikkona!



Palkinto 1: Pitsilapaset ja jätskikorvikset Petralta.


(Kuva huijaa vähän. Lapasten väri on oikeasti punaisempi violetti.)


Palkinto 2: Roosalta


Ylläripussukka ja jotain pientä ;) (Tämän päivän muutto rajottaa palkinnon kuvaamista mutta puhukoot aikasemmat kuvat puolestaan!)


Petra & Roosa

47 kommenttia

  1. Mä toivoisin enemmän ohjeita erilaisiin neulontajuttuihin, koska en itse ole hirveän hyvä neulomisessa ja kivoja ohjeita on vaikea löytää. Esimerkiksi joku neuletakki/liivi tai vaikka pipo voisi olla kiva :)

    Tykkään blogista tosi paljon :)

    Ja sähköposti on: snow.frog@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Musta ois kiva lukea enemmän tuunausvinkkejä. Semmoiset helposti ja pienellä hinnalla toteutetut, mutta aivan uskomattoman hienot tuunaukset on älyttömän mahtavia!
    Sit korujen teosta ois kiva saada myös lisää postauksia :)

    jossukkainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Täällä olisi myös yksi joka liputtaisi erilaisten tuunausideoiden puolesta! :) Miten saada jostakin vanhasta tavarasta jotakin uutta ja kaunista pienellä vaivalla. Niin vaatteista, asusteista kuin sisustustavaroistakin!

    charmmykitty69@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Olisi kiva nähdä lisää niitä kankaanpainonta juttuja. Itse aloitin painamaan paitoihin kuvia, kun olin lukenut teidän blogistanne siitä. Ja tuunausjutut on kans sellassia, että niitä voisi olla lisää =) Ja jotain sisustusjuttuja kans kaivattaisiin :) Niin ja vaikka vanhoja tekeleitä !

    suvv_@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Tykkäisin lukea enemmän tuunausta, koruaskartelua ja jtn virkkaukseen ja neulomiseen liittyvää. Itse olen nuori itseoppinut tekijä, mutta kaipaisin ohjeita tekemiseen :)

    Tämä blogi on aivan ihana (tokivähän useammin voisi päivittää ;))

    jos voitto sattuisi osumaan kohdalle laitan sähköpostin silloin, koska en saanu sitä ny toimimaan

    VastaaPoista
  6. Toivoisin että jatkatte samaan malliin, mutta tietysti jos jotain niin päivityksiä sais olla vaikka useammin. :)

    VastaaPoista
  7. Samaan malliin, korujen tekemis vinkkejä otetaan vastaan mielellään ;)

    VastaaPoista
  8. Oon lukenut tätä teidän blogia melkeinpä alusta asti ja rrrrrrakastan tätä! :) Blogi on muuttunut alkuajoista aina vain parempaan suuntaan, mutta kyllä keksin parannettavaakin. Eli musta olisi aina mukava nähdä enemmän ohjeita! Ootte tehnyt upeita juttuja ja joskus esittelette vaan ne, joten musta ois tosi kiva kuulla samassa postauksessa ohje miten sen voi tehdä. :) Myös noihin neulomisiin olis mukava saada jotain ohjeita, jotka on kanssa selviä (eli ei mitään 5x^2o (okei en tiedä onko tollasia ees...))!

    Keep on going, tää on yks mun lemppariblogeista! :)
    lehtinen.erika@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Blogi on jo nyt erinomainen ja ehdottomasti yksi lemppareista! :) Mutta kun toiveita kerta saa antaa niin tuunausta ja neulontaohjeita toivotaan täälläkin! :) Mutta onnea 1 vuodesta ja jatkakaa samaan malliin!

    tiiu_AOB@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Korut on aina jees :) ...Nyt tuli myös mieleen, että ois kiva nähä jtn sisustukseen liittyvää, esim. seinälle laitettavaa tai sellasta.

    roosa.arela(at)gmail.fi

    VastaaPoista
  11. jee arvonta :) mä kans toivoisin jotain sisustukseen liittyvää sekä ehkä vanhasta tuunattua uutta :) blogin löysin vasta vähän aikaa sitte ja jäin koukkuun ;)

    VastaaPoista
  12. Lisää kivoja, inspiroivia kuvia ja ohjeita korujen tekoon. Myös pienet sisustuselementit kiinnostaisi. Toivottavasti bloginne jatkaa vielä toisenkin vuoden! :)
    -Lintu-
    linda.leh_90@suomi24.fi

    VastaaPoista
  13. Hei!
    Tahtoisin edelleen lukea blogia aivan samanlaisena, täältä saa inspiraatiota ja hyviä ideoita. Toki, jos uusia aiheita tulee, luen mielelläni niitäkin :).
    Terkuin Hipsu
    http://retroilee.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Korunäpertelyt kiinnostaa. Ihana blogi!

    VastaaPoista
  15. Kaikki koru-, tuunaus- ja ompelujutut ovat olleet ihania! Niitä lisää vaan. :) Tämä teidän blogi on siitä ihana että täällä ei tosiaankaan ole pelkästään neulonta- ja virkkausjuttuja. Tykkään kovinhyvin paljon! <3

    t. DBTB (taiyo90@gmail.com)

    VastaaPoista
  16. Joku muukin pyysi enemmän ohjeita näihin teiän tekemiin juttuihin. Samalla linjalla. Ehkä myös päivityksiä voisi olla useammin, vaikka ymmärrän että tuskin joka päivä tulee jotain uutta valmiiksi. :)

    Ihanat ihanat ihanat noi jätskikorvikset! Olis kiva jos täällä olis jotain ohjetta vaikkapa johonkin söpöön kaulakoruun :)

    VastaaPoista
  17. Ihanat pitsilapaset! Mä fanitan kaikkee mitä täällä on joten en osaa pyytää mitään enempää tai vähempää :D

    VastaaPoista
  18. Haluisin et täällä olisi enemmän koru ohjeita, virkkaus- ja neuleohjeita.
    Olis kiva jos ois enemmän ohjeita juttuihin.

    Sähköpostiosote on jenna.siltala@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Mullekin kelpaisi neulonta- ja virkkausohjeet, koska neulominen ja virkkaaminen on kivaa, mutta molemmissa oon tosi huono :D Ja erilaisia tuunauksia on myös kiva ihastella.
    Blogiosote on glittertrashmachine.blogspot.com :>

    VastaaPoista
  20. Minäkin käyn blogia säännöllisesti kurkkimassa. Kivasti on ollut erinlaisia juttuja, toiveena korujuttuja ja ehkä hiukan tiheempää päivitystä?!
    (vaik eihän sitä aina ehdi :)).

    VastaaPoista
  21. Ompelujuttuja ja tuunauksia ohjeineen!
    Voi kun saisi nuo ihanat lapaset...

    VastaaPoista
  22. musta olisi ihanaa lukea esim. korunteko ohjeista tai sitten jotain kivaa pientä sisustusjuttu-askartelua ;)

    VastaaPoista
  23. Kivoja ideoita, koruohjeet aivan huippuja!

    VastaaPoista
  24. söpöjä palkintoja! pakko osallistua! (:
    en oikeen keksi mitään ns. parannettavaa, koska tykkään blogistanne tällasena! paljon kuvia vaan ja kivoja ideoita lisää (:

    annivirtanen@windowslive.com

    VastaaPoista
  25. Onnea 1-vuotispäivästä!
    Kaikenlaiset tutorialit olis mahtavia, etenkin neule-jutut, koska tarpeeks yksinkertasia ohjeita on hankala löytää suomeks..
    Teillä on tosi inspiroiva blogi, toivottavasti ehditte päivitellä useamminkin! (:

    lottu@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Vaikka tää ei liity pieneen näpertelyyn vaan ISOOn näpertelyyn, etkö haluaisi tehdä postausta muutosta? Ihan minkätyylisen tahansa haluatkin; vinkkejä muuttajille, muuton raskaus, miten tehdä hauska muutto tai ihan mitä vain!

    Onnea 1v-päivälle! :)

    VastaaPoista
  27. Hei. blogi on aivan ihana.

    Olisi kiva nähdä tulevaisuudessa kivoja vinkkejä korujen tekoon tälläiselle aloittelijalle joka tykkää asioiden kierrättämisestä.

    hantta (a) salde.net

    VastaaPoista
  28. Minä toivon kans lisää päivityksiä! :) Sisältöön toivoisin lisää linkkivinkkejä muuhun internetmaailmaan (tai miksei oikeeseenki maailmaan?!). Siis inspiraation lähteitä, hyviä kauppapaikkoja, laaja valikoima, halpaa, innostuksia, ällötyksiä, ihmetyksiä... ihan mitä vaan!

    emminoma (a) gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mä tykkään vaan sellaisista inspiraatiokuvista, esim. noi pitsit lapasissa on ihan mielettömän ihana ja helppo tuunausvinkki, joka ei edes kaipaa erillistä ohjetta. Oon niin kömpelö kaikissa vaikeissa, vaikka kuinka rautalangasta vääntäis.:)

    http://porvarillaonvaraa.blogspot.com

    VastaaPoista
  30. Oikeastaan kaikenlaiset askartelut, tuunaukset ja muut inspiroivat, joten aika samalla linjalla toivoisin teidän jatkavan. Erityisesti tykkään, jos kierrätetystä tavarasta tehdään jotain uutta, joten niitä postauksia toivoisin lisää. :)

    princessintraining(at)windowslive.com

    VastaaPoista
  31. ois kiva esim. erilaisia koruja! (sormus, kaula, korvis yms..) ja sitten näitä tuunausjuttuja! Myös hamahelmi jutut on ihania! + tietenkin kaikki vaatteet ja pienet yksityiskohdat jossain.

    mimaaz(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Oo, pakko osallistua kun palkinnot on niin kivat :)

    Vaikea sanoa parannusehdotuksia, mutta jos nyt jotain yritän kaivella niin ehkä tykkäisin että jutuista olisi enemmän vaiheittaisia kuvia (mieltymykseni näihin voi varmaan huomata blogistani...) ja ehkä toivoisin myös tuunausjuttuja, koska ne kiinnostavat minua eniten tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  33. Oih! Ihanaa. Rakastan tätä blogia, ja saan tästä inspiraatiota, useammin pitäisi olla postauksia. Kaikkein eniten tykkään ohjeista ja nikseistä, jotka jokainen pystyy toteuttamaan ja tarvikkeet löytyy kotoa. Tykkään paljon kuvistanne ja muutenkin kaikesta kivasta mitä teette ja näpertelette!

    (http://livesofia.blogspot.com)

    VastaaPoista
  34. Minäkin olen mukana! (:
    Elii, semmosia postauksia, mistä saa inspiraatiota omiin räpellyksiin, nopeaa, pientä, halpaa ja helppoa, tuunausvinkkejä, asusteita.. Sellasta (:
    Mahtava blogi muuten.

    mminty@hotmail.com
    http://mmintystardust.blogspot.com/

    VastaaPoista
  35. Mukana ollaan! :)
    Olisi mukava saada sellaisia postauksia, missä neuvoisitte erilaisten juttujen tekoon. Haluisin juuri kuulla ja ottaa oppia miten teette näma kaikki hienot asiat! :)

    jukaku@suomi24.fi

    VastaaPoista
  36. Tuunausvinkkejä ei voi koskaan olla liikaa :)!

    palapandaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Teidän blogissa on nyt jo niin monipuolisesti juttuja että blogia on kiva lukea! :)

    Ohjeelliset postaukset on kaikista parhaimpia koska niistä innostuu itsekkin välillä niin että menee kaivelemaan kaappeja, tälläisiä saisi siis olla lisää. :) Itsekkin kallistun lisäksi sinne koruijen puolelle.

    Ihana blogi, onnea vuoden johdosta!

    http://sitronella.blogspot.com/

    VastaaPoista
  38. Toivon Roosan ompelujuttuja lissää.
    stoltpe @ gmail.com

    VastaaPoista
  39. Täällä on niin paljon kaikkea, etten tiedä mitä toivoisi.. Ohjeet on mukavia, esim.se pussukan teko-ohje oli loistava!

    malaine@luukku.com

    VastaaPoista
  40. mä kanssa oon tuunausvinkkien kannalla, jotain semosta mihin ei tarvitse ostaa tarvikkeita vaan hyödyntää vanhoja esineitä:D

    fridaysproject@suomi24.fi

    VastaaPoista
  41. Mie kaipaisin neuvoja tavaroiden ja vaatteiden uusiokäyttöön sekä haluaisin saada erilaisia neulonta ohjeita. Neulonta ja virkkaus ei niinkään paljon ompelua.

    blogi Truthtless is a pathless land
    http://truhtless.blogspot.com/

    VastaaPoista
  42. Ois kiva lukea lisää ohjeita kaikkeen näpertelyyn! Sit ois kiva myös kuulla teidän "käsityöhistoria" eli milloin ja miten ootte innostuneet kaikesta näpertelystä :)

    -neiti

    VastaaPoista
  43. Mie en kyllä hirveesti keksi mitään uutta! Virkkausohjeet on ihania, samoin kutistemuovi näyttää mielenkiintoiselta materiaalilta :) Mistä sitä saikaan tilattua? Korvakorujenteko-ohjeita olisi kiva saada!

    -Roheline

    VastaaPoista
  44. Tuunaus-juttuja ehdottomasti! Lisänä vaikka koruaskartelua ja jotain pikkunäperryksiä. :)

    satuh83@yahoo.com

    VastaaPoista
  45. Tuunauksista ja kohteista jossa voisi tarvita kuumaliimaa, olisi kiva lukea, sain sellaisen lahjaksi enkä ole vielä keksinyt missä hyödyntäisin tätä kapistusta :)

    VastaaPoista
  46. Ehdottomasti haluan nähdä lisää noita " for dummies"-ohjeita!! Aivan loistava juttu toi lapsohje! Nyt ehkä uskaltaudun kokeilemaan itsekin. Kiitos kivasta blogista!!

    VastaaPoista
  47. Kivoja ja halpoja tuunausohjeita ja kankaanpainannasta haluaisin tietää yhtä sun toistakin :)

    VastaaPoista