LintuTuorein ebay-ostokseni ei liity millään lailla käsitöihin, askarteluun tai itse tekemiseen. Tai no, ihan itse tämän netin syövereistä löysin ja "buy"-nappia klikkasin. :-D Koru on kuitenkin niin söpö, että halusin sen esitellä.

Petra

Ps. Jos olet itse ebay-shoppailusta kiinnostunut, tutustu myös PayPaliin. (Jos et omista luottokorttia.)

13 kommenttia

 1. Tahtoisitko kertoa paypal tilin hankkimisesta ja ebay shoppailuista vähän?

  VastaaPoista
 2. NILKUTIN: Kiitos! :)

  Faline: Tykkään kyllä hulluna. :-)

  r: Tästä voisi melkein tehdä oman postauksenkin, mutta netistä kyllä löytyy paljon tietoa suomalaistenkin käyttäjien kertomana. PayPalin omilta sivuilta löytyy hyvin tietoa rekisteröitymisestä ja maksamisesta.

  Itse liitin PayPaliin ihan Nordean Visa electronin, oli tosi helppoa ja sillä maksaessa rahat menee suoraan tililtä myyjälle. Luotettava ja toimiva palvelu.

  Ebayn kanssa ei ole ollut koskaan mitään ongelmia, varmaan parikymmentä ostosta takana. Aina on tuotteet tullut perille, joskus kestää vain kauan jos myyjä asuu jossain Kiinassa esimerkiksi. Ebayssa on sekä yksityisiä myyjiä että ns. ammattilaisia, jotka myyvät uutta tavaraa ebay-'kaupoissa'.

  VastaaPoista
 3. Paljon maksoit tuosta? Koska mielenkiintoista on se, että Koruharakalla myydään tota samaa korua ja Koruharakan korut postitetaan ihan samanlaisessa rasiassa!

  VastaaPoista
 4. Petra: Sain sen halvalla hongkongilaiselta myyjältä. Postikuluineen 8,20 puntaa. Ja postikulut siinä olikin kalleimmat. Nyt katsoinkin tuon Koruharakan hinnan ja onhan siinä eroa!

  anni: Oon kyllä ihan rakastunut koruuni. :-)

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru :) Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogianne. Ihanan pirteitä, värikkäitä, nuorekkaita ja kekseliäitä juttuja! Jospa tätä seuraamalla uskaltaisi kohta laittaa oman bloginkin pystyyn :)

  VastaaPoista
 6. itselläni on saman tyylinen koru jossa on häkissäkin lintu :)

  VastaaPoista
 7. So pretty! I am sure you will tame those thumbs yet.

  VastaaPoista