Jämiä

Kaikenlaista on kesken ja mitään ei valmiina. Sydänlapasista (ainakin ne yrittää näyttää sydämiltä) puuttuu peukalot koska lanka loppui kesken. Nurkista löytyy kasa jämälankaa, enkä tiedä mitä niistä teen. Noita kukkia on kiva virkata, mutta eipä niillä oikeastaan mitään tee. :-D Paitsi ehkä jossain koristeena.

Mulla olisi selvästi tarvetta tälle kirjalle, jonka Hupsistarallaa-blogista bongasin. Neulo. Virkkaa. Kirjo. Jämälangasta! Jo nuo kannessa olevat ympyrätkin on niin ihanan näköisiä. Rajallisilla virkkaustaidoillani en kyllä edes tiedä miten ne on tehty..

En koskaan raaski ostaa käsityökirjoja, ovat aika kalliita yleensä. Pari lahjaksi saatua hyllystä kyllä löytyy.

Petra

5 kommenttia

 1. ihana hame tossa kirjan kannessa. osaat varmasti virkata ympyröitä, koska mäki osaan ja oon sentään ihan käsi. http://www.kallamedia.com/virkkaus/malli1.html

  VastaaPoista
 2. lotta: Jaa se olikin noin helppoa, kiitos ohjeesta! :-D

  VastaaPoista
 3. Selailin tuota samaista kirjaa kirjakaupassa, juurikin kun tuo kannen kuva houkutteli tarttumaan tuohon opukseen.
  Olin ehkä hieman pettynyt, mitään mieltämullistavan hienoa ja inspiroivaa en löytänyt siitä kirjasta. Muutenkin noiden käsityökirjojen käsittelemä aiheisto tuntuu olevan aika samanlaista julkaisusta toiseen, ja saatan suhtauta ehkä hieman normaalia kriittisemmin noihin opuksiin, kaikki sama materiaali usein kun löytyy myöskin netistä taitavien ihmisten pitämistä blogeista :)

  VastaaPoista
 4. Noi kansikuvat kyllä houkuttelee, ehkä pitää katsoa kirjastosta ensin tarkistus, että ei mene rahat hukkaan.

  VastaaPoista
 5. Miims: Moniin kirjoihin en ole itse tutustunut, mutta oot kyllä varmasti oikeassa. Jotenkin vain kirjaa on kivempi selata kuin tuijottaa tietokoneen ruutua :) Vaikka se on kyllä halvempaa ja netistä löytää paljon ideoita kun vain jaksaa etsiä.

  Jokke: Itse en tuota varmaan kuitenkaan osta, paitsi ehkä jos joskus alessa tulee vastaan. Se n. 30 euroa (?) kirpaisee kuitenkin jonkun verran.

  VastaaPoista