Nam!

Ebay on ihana! Tilasin nämä söpöt napit sieltä, ja tänään ne tulivat postissa perille. Aion tehdä näistä koruja, varmaan lähinnä korviksia, mutta ehkä myös jotain muuta. Kaulakoruja, pinssejä, sormuksia, hiuskoristeita...?

Petra

11 kommenttia

 1. Mullekin tuli tänään ebaysta kivaa postia :) Sydän ja tähtihelmiä, joista pitäis väsätä rannekoruja. Ebay on kyllä kiva :) Mutta liputan silti vielä enemmän Etsyn puolesta^^

  VastaaPoista
 2. waau, kui tommosia löytää ebaysta? en osaa hakea sieltä mitään noin söpöä, hakusanat rajoittuu tyyliin shoes ja nail polish. enosaa :D

  VastaaPoista
 3. ooooooo, noi vinyylit ovat ihania! On taas ylitsepääsemätön himo mennä ebayhin/etsyyn, mutta taidan pitää itteni kurissa. Aina selaillu ja säikähtäny siinä vaiheessa pois sivustolta, kun oon tajunu että ihanaa ostettavaa löytyy enemmän kun ois varaa ostaa..

  VastaaPoista
 4. Tiiu: Etsy on kyllä myös ihana, kun siellä on ihmisten itse tekemiä juttuja. :-)

  sofia: Nuo löysin ihan sattumalta kun aloin etsiä yleisesti askartelutarvikkeita. Esimerkiksi kenkien ja mekkojen kanssa etsin ensin jotain netistä yleisesti, löydän jonkun tietyn kivan ja sitten kokeilen olisiko sitä ebayssa halvemmalla. Usein on. :) Kannattaa kokeilla erilaisia hakusanoja ja käyttää vaikka sanakirjaakin apuna.

  Madam B.C.: Ihan hirveästi löytyy kyllä ostettavaa! Etsyä olen selaillut vähemmän mutta sielläkin on kyllä kaikkea ihanaa, ja kun on vielä itsetehtyjä juttuja siellä. :-)

  Faline: Tykkään kyllä kovasti. :) Pitäisi vain korumateriaaleja ostaa kun niitä on nyt aika vähän. Pääsisi näpertämään noiden kanssa!

  VastaaPoista
 5. NILKUTIN: Ne on kyllä ehkä mun lemppareita. :-) Herkkullisen näköisiä eri värisinä!

  VastaaPoista
 6. Joo, siellä on kyllä tosi kivoja juttuja :) Enimmäkseen tilaan kyllä sieltä vaan tarvikkeita omiin askarteluihin mutta selailemalla sieltä saa kyllä samalla ihania ideoita toisten tekeleistä. Mulla on tommoset pinkit jäätelöt nappikorviksina, tilasin joskus juuri Etsystä ne :) Harmi vaan, etten voi pitää niitä, kun korvat tulehtuu heti aivan järkyttävän pahasti :S Täytyy koittaa, jos sais ne tapit vaihdettua. Mulla on siis nikkeliallergia ja ne näemmä sisältää sitä. :/

  VastaaPoista
 7. Millä hakusanoilla löysit noin ihania juttuja? :)

  VastaaPoista
 8. Tyrmäävän upeita! Mä olen varma, et sä kesytät nuo vielä.

  VastaaPoista