Uusi vuosi, vanhat kujeet

Ja pussukkalinjalla jatketaan edelleen :D Vanhalle puhelimelleni tapahtui pieni tapaturma ennen joulua, joten piti vähän käydä Veikon koneessa shoppailemassa! Ostin liian hienon kosketusnäyttöpuhelimen, jonka näyttöä kannattaa siis varjella jos puhelinta aikoo käyttää! Oon pitäny viimeset pari viikkoa puhelintani sukan sisällä laukussa, josta sitä puhelinta ei kauheen nopeesti ongita sen soidessa.. joten pitihän sitä väsätä puhlimelle uusi kännykkäpussi!

Kännykkäpussi

Laitoin päälliskankaan ja vuoren väliin vanulevyä pehmusteeksi, joten nyt pitäisi ainakin näytön olla suojattu! (Jos kukaan ei astu sen päälle, niinku entiselle kävi.. )

Loppuun vielä yhdet korvikset ja vähän joulukuvia, kivaa viikonlopun jatkoa!

Korviksia

Christmas 09

Christmas 09

Christmas 09

Christmas 09

Christmas 09

Fireworks
Roosa

11 kommenttia

 1. onnea uudelle puhelimelle ;) hauskan pussukan sille teit. ihanan tunnelmallisia joulukuvia :)

  VastaaPoista
 2. Mites siä painat/teet tuon kukkaron kehykset?Kun mulla meinaa aina kehykset vähän vääntyä niin ettei ne enää purostamisen jälkeen ole täysin kiinni toisissaan vaan saattaa jäädä rako...

  VastaaPoista
 3. anna, haha :D kiitos!

  lotta, nii on! meillä on kauheesti tommosia mil ei näy silmiä ja ne on kaikist söpöimpiä :)

  Tia, miullaki joskus vääntyy nii! Sen jälkee pitää vaa yrittää kääntää sitä kehystä jotenki ite käsivoimilla (yleensä pyyän iskää vääntämään :D) oikeeseen suuntaan.. Seki vähän huono systeemi kyllä. Alan seuraavaks kehitellä jotain puristuslaitetta missä ei tuu käsi kipeeks ja kehykset ei väänny!

  VastaaPoista
 4. Tästä saitte uuden innokkaan lukijan :) olen pitkään päivittäin kytännyt uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 5. Madam B.C., uudet lukijat on aina tervetulleita! :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Mistä ostat noita metallijuttuja noihin pussukoihin? Marimekolla on yksi ihana kangas, mutta tietenkään siitä ei ole saatavana meikkipussiksi sopivaa pussukkaa, joten ajattelin väsätä sellaisen itse. Mitä liimaa käytät korviksia tehdessä? Itse ostin pikaliimaa mutta se ei liimannutkaan metallista taustaa ja muovista nappia toisiinsa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Sinellista saa, ja Hobby pointista! varmaa jostain muualtakin askartelukaupoista :)

  VastaaPoista
 8. Olisko jossakin vaiheessa tulossa tutoriaalia näistä pussukoista?? Kohta ostan uuden kosketusnäytöllisen pussin ja olisi tarkoitus tehdä sille pussukka, tai sitten jotain...

  VastaaPoista
 9. Heihoo! Mua kovasti kiinnostaisi kuinka tuo vanu on "asennettu" tuonne... ;)
  t. nimim. uusi puhelin, ei pussukkaa. ;)

  VastaaPoista