Raidallinen


Minäkin kun muutkin! Idean hauskaan jatkojohdon tuunaukseen löysin jostain netin syövereistä, ainakin Salka on tehnyt samanlaisen. 

Inhoan nurkissa pölyttyviä johtokasoja (kuka ei?) niin tässä ainakin pientä yritystä saada pakollisista hyödykkeistä vähän kivemman näköisiä.


Mun teippailut tässä ekassa versiossa on vähän epätasaisia, mutta kiva tuosta silti tuli. Sähköteippi maksoi Halpa-Hallissa vain muutamia kymmeniä senttejä!

Petra

Ps. Heh, tuntui vähän liioitellulta laittaa tämä sisustus-tunnisteen alle. :D

14 kommenttia

 1. Aika kivan näkönen. Ja pistää ainakin silmään!

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva! :) kyllä pienikin kodin piristäminen on aina sisustamista, ei se minusta liioittelua ole ;)

  VastaaPoista
 3. Pöh, ei ole ollenkaan liioiteltua! Tuohan on suorastaan sisustuksen aallonharjalla surffailua, teippejähän näkyy nyt joka puolella. Ja silti just tämä idea, johdon tuunaaminen, oli ainakin mulle uusi juttu ja vieläpä erittäin onnistunut ratkaisu. Niin että ei muuta kun henkseleitä paukuttelemaan! Hieno idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No idea ei siis mun ollut alunperin mutta kiva se on silti! :)

   Poista
 4. tää on kyl kiva! pitää ehkä itekin mennä teippiostoksille :D

  VastaaPoista
 5. Aivan mieletön. Jatkojohtoja löytyy omasta asunnosta ihan liikaa joten tuo olisi ihan loistava tapa saada rumista johdoista kauniimpia

  VastaaPoista
 6. Teipeillä kyllä saa kivaa jälkeä aikaan, itse käytin ko. teippiä myös kenkälaatikoiden fiksaamiseen :) Ja saisi sillä varmaan kivoja seinäteippauksiakin!

  Mutta yks huono puoli noissa teipatuissa johdoissa on, pöly tarttuu sen teipin reunaan :D Tosin ei se mikään iso rasti ollut imuroida jatkojohtoon tarrautuneet pölyt kiinni, hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin jo suunnittelin että mihin muualle tuota teippiä saisi tungettua! Ja okei, pitääpä seurata pölytilannetta siis. :D

   Poista