Tupsupipo

Joulukiireet ja läppärin unohdus 80 kilometrin päähän myöhästyttivät tämän pipon esittelyä hieman, mutta kiitos Matkahuollon pakettipalvelun, on tietokone taas kotona!

Tämä melko perinteinen tupsupipo on siis tehty Novitan Temposta ja ehkä öö.. 6-7 koon puikoilla, en koskaan muista näitä. Malli omasta päästä.

Katsotaanpa mitä ehdin vielä tämän vuoden puolella saada aikaiseksi. Tänään kävin nimittäin pitkästä aikaa kangaskaupoilla!

Petra

8 kommenttia

 1. Mun lempiväri just nyt on tuo petroolinsininen :) Oikein kauniin pipon oot neulonu, nyt vielä taitaa riittää pakkasiakin, niin kerkee pitämään.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Heidi: Kiitos! Eiköhän tammi- ja helmikuu ole taas perinteisesti niin talvisia että tulee käyttöä. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ja värinen pipo. :) Onko tuo lämmin, ja onko noi palmikko kohdat siis sellasta paksumpaa (eli siis lämpimämpää)? :D Haluaisin nimittäin myös itse neuloa pipon, mutta koska oon tottunu sellaseen superlämpimään ni olis kiva tietää että palellunko sitten tollasessa.

  VastaaPoista
 4. Laura: Lämmin on! Palmikoiden kohdalta neulos on paksumpaa, ja koska tuossa on tuo joustinneuleesta tehty kääntöreuna niin se kaksinkertaisena tuo myös lisälämpöä. :)

  Tempo on lankana jo valmiiksi semmoista paksua ja pehmeää, sopii hyvin pipoon!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäköisen pipon oot tehny! :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi hieno pipo!

  VastaaPoista
 7. Mullakin olis neule - WIPejä vaikka kuinka monta.

  VastaaPoista