Sytykeruusut

Minäkin kun muutkin! Eli tässä monessa paikassa nähtyjä sytykeruusuja, jotka on tehty täysin kierrätysmateriaaleista. Munakenno ja loppuun poltetut kynttilänpätkät olisivat muuten lentäneet roskiin.

Hauska ja ennen kaikkea käytännöllinen lahja jollekin jolla on takka tai puulämmitteinen sauna. Itse tein nämä pieniksi joulutuliaisiksi. :) Tehty tätä ohjetta mukaillen, siellä tarkemmin tietoa!

Värissä on ehkä toivomisen varaa, mutta kynttilänjämät sattuivat olemaan tummanvihreitä ja valkoisia. Hauska idea ja sytyttävät takankin kuulemma steariinin ansiosta hyvin!

Petra

Ps. 200 lukijaa Bloggerin kautta!! Kiitos kaikille ja tervetuloa! Inspiroitte ja kannustatte pitämään tätä blogia yhä edelleen. :)

9 kommenttia

 1. Nukke De ViL: Aika söpöjä kyllä tuli! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on niin kivoja. :) Iteki aion tehdä näitä vielä joulupakettiin!

  VastaaPoista
 3. Sama täällä, minäkin teen näitä jouluviemisiksi :) Hyvän värisiä noi mun mielestä on.

  VastaaPoista
 4. Annika: Ihan huippu idea, mistä lie alunperin. :)

  Elmeri: Punaiset ois ollut ehkä kivoimpia mutta eipä näissä loppujen lopuksi ole värillä niin väliä. Hauska oli tehdä! Kissojakin kiinnosti ja Maija alkoi järsiä sitä munakennoa. :D

  VastaaPoista
 5. Onpa kivoja! Ja väri kaunis, elegantti.

  VastaaPoista
 6. en tajuu miten nui terälehdet saapi pysymään siinä kupin ympärillä :o

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: "Revi kananmunakennosta yhden kupin pohja irti niin että siihen jää reunoja 1,5-2 cm. Revi sitten kennon toisesta kohdasta suikaletta joka on noin 30 cm pitkä. Pyöritä suikale rullaksi ja aseta kupin pohjalle. Revi sitten kennosta paloja ja asettele ne rullan ympärille lehdiksi. Lehtiä täytyy olla niin paljon että rulla pysyy paikallaan ja kukka koossa."

  Pysyy siis hyvin kasassa kun pieniä paloja asettelee tiiviisti ja tarpeeksi paljon. :)

  VastaaPoista