Pääasioita

Talvelle erittäin ajankohtaisia ongelmia: millaisen pipon tekisin paukkupakkasille lämmittämään? En haluaisi ostaa valmiina, etenkin kun nettikaupoissakin törmäsin pipoihin joissa oli 70%-100% akryyliä ja hintaa 40-50 euroa! Alkoi ärsyttää.

Pipolle on ihan oikea tarvekin sillä hukkasin viime viikolla lempparimyssyni. Se ei kylläkään edes ollut kovin lämmin niin ehkä ei kannata jäädä suremaan.

Kaikki esimerkkimyssyt Asokselta. Rusettiasia ei kyllä edes ole pipo, eikä se paras vaihtoehto päätä lämmittämään, mutta kun se on niin söpö!
Pandahattu taas edustaa sitä sisäistä 5-vuotiastani, kyllä mä tuollaista voisin käyttää vaikka saattaa olla että lähipiiristä tulee vastalauseita. :-D Ehkäpä kuitenkin päädyn perinteisempään palmikkopipoon, tupsulla!

En ole muuten vuosiin kutonut pipoa. Joskus yläasteella ne oli parasta ikinä ja tein mm. mustan pipon punaisilla pirunsarvilla... Apua. Kuvamateriaalia siitä ei onneksi taida olla olemassa.

Petra

6 kommenttia

 1. Tuo rusettipanta on kyllä huippusöötti! :)

  VastaaPoista
 2. Santtu: Se on kyllä niin nätti että pitää varmaan kokeilla jonkun samantyyppisen tekemistä. :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa katsoa Sisäinen Villapaita-blogista ohje ihanaan palmikkopipoon tupsulla Vaikka itse kyllä kallistuisin pandapipoon.... =)

  VastaaPoista
 4. I am sure your skills are there. You just need to dig them out.

  VastaaPoista