Skafferiet


Käynnistin taas korutehtaan! Tässä pari näytekappaletta. Tein myös muita korviksia ja sormuksia, jotka siirsin odottamaan liiman kuivumista.

Teen näitä ja lisäksi kudottuja asioita (ja ehkä vielä jotain muuta jos aika riittää) myyntiin sunnuntaisiin myyjäisiin täällä Vaasassa! En ole koskaan myynyt tekeleitäni missään, joten vähän jännittää! Ja mitä jos kaikki puhuu siellä ruotsia apuaaa. :-D
Petra

9 kommenttia

 1. Hei, mäkin meen myymään ensimmäistä kertaa elämässäni tekeleitäni myyjäisiin, koruja ja saippuaa! :) Hetken mietin että mennäänköhän samoihin, mutta ei näköjään ;)

  Mua vaan jänskättää että jos kukaan ei tahokaan ostaa mitään! :( Mutta toivotaan :)

  VastaaPoista
 2. Niina: No sekin kyllä jännittää! Hyvä ja huono puoli noissa myyjäisissä on se että se on aika pieni tapahtuma, toisaalta ostajia ei tule olemaan niin paljoa mutta sitten taas ei ehkä tarvitse stressatakaan niin paljoa. :)

  Ja joo eri puolella Suomea taidetaan sijaita! :-)

  VastaaPoista
 3. Vou jännää! Tuli kans ekana mieleen, että tuukko seinäjoen joulumessuille mut ei tainnu olla kyse niistä :) Tsemppiä messuille!

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitos, jänskää on! Tuo on sopivan pieni tilaisuus, jos menee hyvin niin ehkä ensi vuonna voisin uskaltaa isommalle areenalle! :)

  VastaaPoista
 5. tosi kivoja korviksia! (8mm venareilla kaikki tommoset vaan jää aina ostamatta)
  ja jep, pieniä tuli kakkusista :)
  tiedän tunteen! en osaa itekkään hinnotella ikinä mitään. tein vähän taustatutkimusta ja kyselin tutuilta mitä olisivat valmiita maksamaan. lapasista ja sukista oon pyytäny vähän vaihtelevasti materiaalin mukaan. akryylilangasta tehdyistä pyysin £8 ja ihan villalangasta tehdyistä £12-15. Ihan hyvin on menny kaupaks noilla hinnoilla, nykyään loppujen lopuks aika harva osaa enää kutoa. toivottavasti tästä oli apua. tsemppiä myyjäisiin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei, harmi että multa meni aivan ohi. Saa vinkata jos jatkossa Vaasan myyjäisissä oot myymässä, kun todella hienon näköisiä noi korusi!

  VastaaPoista
 7. Marianna: Kiitos kehuista! Saa nähdä tulisiko täällä jotain tilaisuuksia myydä ennen ensi vuoden joulua. :) Yleensä kun kaikki myyjäiset painottuu joulun aikaan.

  VastaaPoista
 8. Millä liimalla kiinnitetty noi? Hienoj! Myytkö ihan noita? :)

  VastaaPoista
 9. Heljä: Käytän kontaktiliimaa ja hyvin pysyy! Vaatii vaan kunnon kuivumisajan. Myyn joo, tällä hetkellä niitä ei vain ole missään netissä esim. esillä, pitäisi saada aikaiseksi. :)

  VastaaPoista