Tuotoksia

Syksy ja talvi on kyllä parasta aikaa puikkojen heiluttamiselle. Tietenkin myös siksi että tekeleitä saa hyvällä syyllä myös käyttää! Voisihan kesälläkin kutoa esimerkiksi puuvillalangasta jotain vilpoisempaa päälle puettavaa, mutta ei ainakaan allekirjoittaneella riitä silloin yleensä intoa niin paljon.

Nyt olen saanut aikaiseksi säärystimet ja perusssukat.

Säärystimistä tuli ihan nätit, mutta arviointivirheeni takia hieman liian kapeat. Ehkä teen vielä toiset, leveämmät ja pidemmät kunnolla lämmittämään.

Sukat menee lahjaksi ja näyttävät jalassa paljon kivemmalta kuin tässä kuvassa.

Tässä sukkien kuvion kaavio. Kuvion nimi on ilmeisesti valepalmikkoneule, en kyllä oikein tajua miksi.. Nappasin kuvion Sauna-sukkien ohjeesta. Etupuolen kuvio meni mulla ihan pieleen, meni hermot, purin ja käytin koko sukkaan pelkästään tuota taakse tarkoitettua kuviota. Hyvin toimii ja helppo neuloa!

(oikealta luettuna) 1 krs. 2 n, *2 o. yhteen langankierto, 2 n.* toista*-* kerroksen loppuun. Välikerrokset (2-3) 2n 2o.

Alla huono kuva molemmista tekeleistä in action.

Petra

6 kommenttia

 1. kauniit! varsinkin säärystimet. kaiken värikkyyden jälkeen aloin tahtoa harmaita sukkia, joten sellaiset onkin työn alla.

  VastaaPoista
 2. heikku: Kiitos! Itsekin meinasin sanoa että tulipas tekeleistäni tylsän värisiä, mutta välillä tosiaan kaipaa jotain "tavallisempaa" kirkkaiden värien jälkeen. :) Tykkään silti kyllä myös kirkkaanpinkeistä villasukistani jotka tein viime talvena.

  VastaaPoista
 3. Ihania molemmat! Mistä tuo sukkien ohje on? Äitille ois kivat joululahjaksi. :)

  VastaaPoista
 4. Mun silmiini säärystimet näyttää oikein sopivilta :) Minä haluaisin kans tietää, mistä sukkien ohjeen löytää?

  VastaaPoista
 5. Anniina ja Elmeri: Kiitosta vaan! :) Lisäsin tekstiin nyt myös sukkien kuvion ohjeen!

  VastaaPoista
 6. The point is you tamed them. They are great! You have skills. Never doubt yourself. Be proud of your skills!

  VastaaPoista