Väliaikaraportti; 144

Ei, en ole tehnyt mitään muuta tänne päivittämisen arvoista. Ja kyllä, kissojen on näköjään pakko aina tunkea kuviin häiritsemään.

-Petra

13 kommenttia

 1. Eikä, sehän on valmiskin pian jo! Ihanalta näyttää, niin peitto kuin kissatkin <3 .

  VastaaPoista
 2. piia: Vaikka niitä onkin jo paljon niin masennuin vähän kun tajusin että lopulliseen peittoon tarvitaan melkeinpä kaksinkertainen määrä. :-D Noo, innostusta riittää vielä ja voisi vaikka ostaa jotain uuden väristä lankaa värimaailmaa piristämään.

  VastaaPoista
 3. Ihana peitto! Ja kissat ei haittaa kuvissa ollenkaan, tuovat vaan lisää eloa! :) Teetkö ton peiton niin, että yhdistelet vaan noi neliöt vai laitatko vielä jonkun täkin siihen taakse?

  VastaaPoista
 4. amf8: Kiitos. :-)
  Kokeilen ensin vain ommella neliöt yhteen ja sitten jos peitto tuntuu liian reikäiseltä ja kevyeltä, laitan taakse jotain ohutta (varmaan mustaa tai punaista) kangasta.

  VastaaPoista
 5. vautsi :) hyvällä mallilla jo :)

  VastaaPoista
 6. Upea:D Kateellisena vähän katson, itellä kun on puolessa vuodessa valmistunut noin 25 neliötä:( Ei vaan oo mun juttu..

  VastaaPoista
 7. tipa: Joo aika hyvä alku kyllä. :-) Näitä on niin helppo väsäillä telkkaria katsellessa.

  Emilia: Kiitos. Joo mulla on tapana vähän innostua asioista, siitä tämä hurja tahti. :-D

  VastaaPoista
 8. Siitä tulee tosi hieno! Enää toiset 144 ;D

  VastaaPoista
 9. Emps: Lupaavalta näyttää mutta silti vähän hirvittää jäljellä oleva määrä. :-D

  VastaaPoista
 10. Mäki innostuin noista neliöistä, kun luin tän! En edes osannut virkata niitä, joten opettelin :D löysin lisäksi kaks kivaa väriä lankaa, joista nyt teen :) katotaa kuinka monta neliötä jaksan vääntää, mulla valmistuu kolme neliötä tunnissa, niin se on melko aikaavievää :D peitto olis kyl kiva!

  VastaaPoista
 11. Nyt tekee mieli virkata noita neliöitä. Hmmm...taidanpa aloittaa projektin päiväpeitto (:

  VastaaPoista
 12. Voi että tosta tuli kyllä hieno ! :) ite neulon just peittoa, alkutekijöissään vielä mut aion saada valmiiks! :) Se on niin ihanan lämmin sitte joskus!<3

  VastaaPoista
 13. Looks awesome! Stroke those lovely cats!

  VastaaPoista