Pääkallo

Ajattelin ensin ettei tule tehtyä mitään halloween-askartelua, mutta väänsin sitten kuitenkin tällaisen teemaan sopivan korun illan pippaloita ajatellen.


Minihamahelmistä voisi olla hauska tehdä korviksia. Nämä normaalikokoiset kun ovat vähän turhan isoja siihen hommaan. Ehkä niitäkin pitää joskus ostaa ja testata. :-)

Petra

15 kommenttia

 1. Mistä noita minihamahelmiä voi ostaa?

  VastaaPoista
 2. kkat: En tarkemmin ole selvittänyt, mutta jos niitä joskus ostan niin varmasti joku askartelunettikauppa niitä myy. :-) Googlettamalla varmasti löytyy.

  VastaaPoista
 3. Okei. Ja muuten olitkos sinä ostanut/tilannut sieltä sinellistä sitä kutistemuovia? Ja jos olit tilannut paljon ne postikulut olivat?

  VastaaPoista
 4. Itse tilasin niitä vähän aikaa sitten, kivoja ovat :) Mun tiedon mukaan niitä ei saa Suomesta vaan pitää tilata ulkomailta. Itse tilailin hama bead shopista.

  VastaaPoista
 5. kkat: Posti/käsittelykulut oli 6,5€ kun tilasin suht pieniä ja kevyitä tuotteita.
  Nettisivuilla sanotaan näin: "Toimitusmaksut ovat 6,50€ / paketti.
  Kirjelähetyksen, jonka paino on alle 500g ja paksuus alle 3 cm, toimitusmaksu on 2,00€."
  Paketti oli kyllä mielestäni kevyt, eikä kovin paksu joten melko isot postikulut oli. Kannattaisi tietenkin tilata enemmän kerralla.

  Tiiu: Okei, hyvä tietää. :-)

  Poona: Kiitos!

  J.: Tykkään kyllä itsekin, ehkä sitä tulee halloweenin jälkeenkin käytettyä.

  VastaaPoista
 6. Wau, ihan sikamagee kaulakoru! Empä oo hoksannu, että noista vois jotain noinki kivaa tehdä... Pitää varmaa kokeilla joskus!

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut tommonen ketju tosi kauan, mutta en ole osannut kiinnittää sitä. Se on sellaista kun kylpyhuoneen käsialtaissa on sellaista ketjua joka pitää tulpan paikallaan. Sellaista jossa on sellaisia pieniä palluroita. Osaatko auttaa miten sen voisi kiinnittää? Onkohan mahdollista kiinnittää sen niin että sitä voisi käyttää useammassakin korussa. Jonkinlainen systeemi täytyisi siis saada että sen saisi avattua sieltä niskan puolelta. Ehdotuksia? :/ Miten sä olet ton sun kiinnittänyt?

  VastaaPoista
 8. Roosa: Tuo oma ketjuni ei ole palloketjua, vaan ihan tavallista jonka saa noilla pienillä renkailla kätevästi kiinni.

  Palloketjuun on ihan omanlaisia lukkoja/yhdistäjiä, esim. täällä http://www.deko.fi/listItems.php?id_submenu=23&opt=netshop näkyy millaisia ne ovat.

  VastaaPoista
 9. Minihamahelmiä! Nyt olen kiinnostunut :D!!!! pakko mennä heti GOOGLEEN:D!

  VastaaPoista
 10. todella helpottava tietää etten oo ainut jonka pää on sekaisin hamoista:-)

  VastaaPoista
 11. nilkutin: Hamahelmet on niin kivoja! Tulee ihan lapsuus mieleen. :)

  VastaaPoista
 12. ihana! miten sait kiinnitettyä ton "ketjun" tohon itse pääkalloon? :o

  VastaaPoista