Kiireisiä päiviä

Heissansaa!

Hiljaiselooni on ihan käypä syy: SAIN TÖITÄ! Oon mainostoimistossa harjottelijana seuraavat 6kk, jee! Tähän mennessä on ollu ihan kivaa, mut nyt alkaa jo nousta stressi ku on nii monta projektia ja tulee kiire!

En oo siis kauheesti ehtiny ompelemaan tai askartelemaan, oon joka päivä ihan poikki ku pääsen neljän jälkeen kotiin. Mutta tottakai kuten aina, pari pussukkaa on tullu tehtyä :D Ne joilla menee hermot pussukoihin voi skipata tän... Mut pakko näyttää uudet kankaat ja uusi pikkupussikoko!

Uudet kankaat:

pussukkaa taas 1

pussukkaa taas 2

pussukkaa taas 3


Uusi koko!

pussukkaa taas 6


Ja pari extraa :D

pussukkaa taas 4

pussukkaa taas 5

Roosa

9 kommenttia

 1. Ihania pussukoita taas! En tiiä, voi olla että oot sanonukin, mutta mihin nää sun kaikki pussukat menee? :D Ei kai omaan käyttöön mitenkään saa ympättyä noin paljon :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia pikku pussukoita. Tekee mieli juosta kauppaan ostamaan noita aihioita ja alkaa kanssa pussihommiin.

  VastaaPoista
 3. amf8, Kiitos! Haha joo, itseasiassa omassa käytössä ei oo yhtään...... :D Oon myyny/tehny niitä kavereille ja sukulaisille, sitte täti vei niitä töihin ja sit niitä on myös yhessä käsityömyymälässä!

  _Ladybird, Kiitti, ja joo kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Ootko testannu, mahtuuko tollanen minikoko sen kukkarokoon sisään niinkuin kolikkopussukaksi? Mä ostin sulta sen kukkaron, ja oon hirmu tyytyväinen siihe, mutta kun ne kolikot menee korttien välii ja aina saa kaivella sieltä, niin tollanen olis kyllä kätevä, jos se mahtuis sinne sisään, muuten en kyllä koskaan muistais napata sitä mukaan :D

  VastaaPoista
 5. oi toi tokan kuvan pussukan kangas on IHANA! (vinkvink ;);))

  VastaaPoista
 6. veerra, mahtuu joo! laitan siulle vaikka maililla lisätietoja :)

  pau, nonnnniiiiinnnn ;);););););)

  VastaaPoista
 7. Teidän pitäis ehdottomasti Petran kanssa perustaa se nettikauppa, niin sais tänne Porin perukoillekin helposti tilailtua kaikkea kivaa :) . Missäköhän hinnoissa mahtaa nuo jättipussukat pyöriä? Saattaisin ensi kuussa (opintotuen tulopäivänä :D ) olla kiinnostunut jonkinsorttisesta kaupanteosta ;) .

  VastaaPoista
 8. piiapauliina, Tutkin jo vähän nettikaupan kaikkia sääntöjätietoja yms. mut vieläki se tuntuu vähän hankalalta :S Jättipussukalla on hintaa 8e + postikulut (n.2-3e). Iso pussukka on 6e, kukkarokoko 5e ja minikoko 4e :)

  VastaaPoista
 9. No joo, uskon kyllä, ettei välttämättä ole mikään ihan maailman helpoin ja selkein homma! Saatan jossain vaiheessa lähestyä täällä pussukkahankintojen merkeissä, kunhan tästä saan aikaiseksi :) .

  VastaaPoista