Ratula


Subin uusi ohjelma Ratula on idealtaan oikein soma, vähän (tai no aika paljon) kuin Strömsö askarteluineen ja tuunailuineen. Kokkaustakin löytyy.

Tykkäsin pari kolme vuotta sitten Neloselta tulleelta samantyyppisestä ohjelmasta, siinä oli Nicke Lingnell ja joku muu. Ohjelman nimi taisi olla Retro.

Ratulassa en vain pääse yli siitä että juontaja Anu Harkki on mielestäni vähän.. ärsyttävä. En tiedä miksi, mutta joku siinä on. Ehkä kuitenkin kestän sen ja katselen tulisiko ohjelmassa jotain kivoja ideoita vastaan. :-)

Nyt virkkaamaan lisää isoäidinneliöitä!

-Petra

(kuva sub.fi)

15 kommenttia

 1. Satuin tänään vilkaisemaan ohjelmaa ja ainoa kohta minkä näin oli pyöräilykypärän tuunaus. Se oli oikeesti jotain tosi järkyttävää vaikka tuunauksen ystävä olenkin :D Täti näytti siltä että oli pistäny kukkaruukun kypärän sijaan päähän :(

  VastaaPoista
 2. Ella: Joo näin saman, ei nyt kyllä oikein oltu ideassa mietitty toteutusta loppuun asti. :-D

  VastaaPoista
 3. Satuin katsomaan tuosta osan, jotenkin se nainen niin ärsytti (se puhetapa) että laitoin koko telkan kiinni.:D

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kans Ratulasta vaikka toi nainen vähän ärsyttää, mutta voi sitä silti katsoa :D itekki järkytyin pyöräilykypärästä, mutta tykkäsin niistä valaisimista!

  Lisäks mua ärsyttää se, miten se pompottaa sitä Arttua. "Arttu, tee mulle joogasali". Just.

  VastaaPoista
 5. Pötkylä: Sama nainen on myös siinä jossain Valion ruokakermamainoksessa ja sekin on tosi ärsyttävä jotenkin..

  veerra: Joo, ja hauskinta on se että Arttu on sen ex-mies. :-D

  VastaaPoista
 6. RETRO OLI PARAS!!!

  puhuttiin just töissä tosta anusta, ei keksitty mikä siinä ärsyttää, mutta se vaan ärsyttää. se on jotenkin niin teennäinen ja ne ruuanlaitto kohdat ku se muka haastattelee siinä samalla, mut sit puhutaankin "insidejuttuja" mistä katsojilla ei oo mitään hajua. argh.

  VastaaPoista
 7. ei vedä vertoja strömösölle :D

  VastaaPoista
 8. lotta: Retro oli kyllä. :-) Vaikka välillä ne tekikin siinä vähän kummallisia viritelmiä.

  Roosa: No eii, Strömsöhän on klassikko. :) Ehkä ne Ratulalla yrittää tehdä jotain samanlaista, mutta ei niin suomenruotsalaisella tyylillä.

  VastaaPoista
 9. Blogistani löytyy teille tunnustus :)

  VastaaPoista
 10. Tämä kommentti ei liity millään muotoa telkkariohjelmiin, mutta pakko vain hehkuttaa että tämä blogi on ihana, rakastuin ja sain suunnattomat määrät inspistä kaikkeen näpertelyyn, kiitos! :)

  VastaaPoista
 11. Boobettes: Kiitos siitä! :)

  Sanna: Jee kiva kuulla. :-) Mukava että olet tänne löytänyt ja tykkäät.

  VastaaPoista
 12. Mulla on toi sama, eli se Ratulan juontaja nainen ärsyttää. Eikös se oo ollut joskus Suuri Käsityö- lehdessä?
  Ja se kukka kypärä. Härreguud. Itse en ainakaan kehtaisi käyttää sellasta... xD

  VastaaPoista
 13. Sunflower: Joo tyyppi on siis edelleenkin lehden päätoimittaja. Itse en lue mitään käsityölehtiä, joten eipä tarvitse sen kirjoituksiin törmätä. :-D

  VastaaPoista
 14. Oon aina inhonnut tota Anu Harkkia, mutta ohjelman hyvän ajatuksen vuoksi katoin sitä pienen pätkän tossa viimeks kun tuli.... Ei ois pitäny. Siellä oli Duudsonien jätkät ja räjäyttivät jonkun takan ja kaikki oli jotenkin tosi tökerösti käsikirjotettu ja mukanäytelty ja ei ne tekeleetkään sitten mitään kummosia olleet. Harmi :/ Kyl se Strömsö vie edelleen voiton!

  VastaaPoista
 15. amf8: Harmittaa kun idea ja ajatus siinä on niin hyvä mutta sitten se on jotenkin pilattu kaikilla ärsyttävillä jutuilla. :-(

  VastaaPoista