Londonistas

Joo eipä oo tullu vieläkään askarreltua, mutta viikko enää niin tämä tyttö muuttaa takaisin Suomeen! Sitten ompelukone laulaa ja liima roiskuu :D Viikonloppuna aattelin käydä ostamassa korupihdit, oisko kellään ideoita millaset kannattas ostaa? Meinaan myös tyhjentää askartelukaupan ketjuista, korviksista ja kaiken maailman koruroinasta!

Viihdykkeeksi tähän vähän kuvia Lontoosta :)CamdenKivaa viikonloppua!

Roosa

10 kommenttia

 1. itse olen huomannut että parhaat ja monikäyttöisimmät pihdit (heti sivuleikkureiden jälkeen) ovat tämmöiset kärkipihdit http://kaala.fi/catalog/images/TY002.JPG niillä pääsee pienimpiinkin kohtiin. näiden jälkeen voi sijoittaa pyöröpihteihin, sitten lattapihteihin ja sormuspihteihin. tuossa järjestyksessä (ainakin itsellä tuo on se järjestys, ensimmäsiä käytetään eniten ja noita sormuspihtejä vain todella harvoin)

  VastaaPoista
 2. anna, kiitos neuvoista! kattelen mitä kaupassa on, sivuleikkurit löytyykin jo!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä kuvia! Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
 4. Sipriina, kiitos! kamera on EOS 450D :)

  VastaaPoista
 5. säädät sä ite kaikki valotukset ja aukot? Vai onks sul automaatti päällä? Meillä on Nikon D40 digijärkkäri, ja mä niiiin haluisin oppia saamaan siitä kamerasta kaiken irti, mut arvaa meneekö jakeluun kaikki säädöt?....ei....:/

  VastaaPoista
 6. Sipriina, noooh, en oo vielä päässy ohjekirjassa sinne asti :D ni joskus säädän iha kokeilemalla ja joskus käytän automaattia. mut haluisin johonki valokuvauskurssille, tai oikeestaan kamerankäyttökurssille, et oikeesti oppisin käyttää tota!

  VastaaPoista
 7. Niinpä sama täällä, pitäis mennä johonkin kurssille, ei riitä oma kärsivällisyys ite opetella....

  VastaaPoista
 8. Blogissani on teille tytöille jotain :)

  VastaaPoista