Lankamaailma Lankava Kauhavalla


Lauantainen maakuntamatkamme suuntautui Kauhavan Lankavaan. (Heh heh, siinäpä sanaleikki.) Tässä valtavassa lankakaupassa vierailu on ollut to do-listallani jo ainakin pari vuotta. On heillä nettikauppakin, mutta halusin nähdä valikoiman ihan omin silmin ja samalla välttyi tietysti myös maksamasta toimituskuluja. Kauhavalle on Vaasasta matkaa reilun tunnin verran, joten ihan noin vain piipahtamaan ei tule lähdettyä.


Valikoima oli aivan hillitön! Tällä kertaa en ostanut neulontaan lankoja ollenkaan, vaikka tarjolla olisi kyllä ollut vaikka mitä. Pyrin aina välttämään liiallista langan hamstraamista ja sen sijaan ostan vain kun tiedossa on joku projekti. Jämälankoja tietysti kertyy joka tapauksessa ja on varastossa siltikin jotain "avaamattomiakin" keriä.


Tällä kertaa en ostanut matonkuteita. Mieli kyllä teki, sillä värivalikoima oli todella laaja. En omista kangaspuita (no harvapa taitaa omistaa, sen verran massiiviset ovat!) mutta jossain vaiheessa haluaisin kokeilla pidemmän suorakulmion muotoisen maton tekemistä.


Omat ostokseni olivat lopulta melko pienimuotoiset ja hailun väriset. Olen tällä hetkellä innostunut erilaisista ryijyistä ja macrame-solmimisesta. Ryijy kuulostaa ideana melko vanhanaikaiselta ja tunkkaiselta mutta ideana olisikin tehdä jotain hieman modernimpaa. Niistä pian lisää!


Jos Etelä-Pohjanmaalla päin asut tai joskus matka käy sitä kautta, suosittelen piipahtamaan tässä putiikissa joka ei kyllä turhaan itseään lankamaailmaksi kutsu.

Petra

1 kommentti