Tuunattu koti

Nyt kannattaa kaikkien tuunauksesta ja diy-henkisestä sisustuksesta kiinnostuneiden osallistua vuokraovi.comin Tuunattu koti-kilpailuun, jossa etsitään persoonallisia sisustusjuttuja. Tai jos ei itse osallistu niin Vuokraoven facebook-sivulla voi vain käydä ihastelemassa muiden tuotoksia ja äänestää parhaita. Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja!

Kuten kuvasta näkyy niin teemme yhteistyötä Vuokraoven kanssa tähän kilpailuun liittyen. Kymmenestä eniten ääniä saaneesta tuunauksesta meillä on Roosan kanssa kunnia valita voittaja! Kisa on juuri alkanut ja jatkuu lokakuun loppupuolelle saakka. Kertokaa ihmeessä jos aiotte osallistua!

Petra

7 kommenttia

 1. Vitsi miten kiva yhteistyö! Mun koti on kyllä yllättävän vähän tuunattu, varsinkin kun oon just muuttanut. Muuten kyllä osallistuisin, ehkä meen kyyläämään toisten tekosia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on vähän vaihtelevasti noita tuunauksia, mutta osa on kyllä tosi hienoja! Äänestämään vaan. :)

   Poista
 2. I'm in! :) Tussatut kahvikupposet heitetty peliin mukaan. Mietin muutaman tuunauksen välillä, mutta tässä oli ehkä eniten kotifiilistä kilpakuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit, kävin heti kommentoimassa. :) Kivalta näyttää muuten blogisikin, lisäsin heti lukulistalle!

   Poista
 3. mäkin osallistuin, mun tuunaus on korvishenkari :)

  VastaaPoista
 4. Eilenpä tämän kisan bongasin ja nousi heti kuumottava hinku päästä osallistumaan!

  ...eli tiiliseinällä nyt kisataan. Seinä syntyi tähän tapaan: ylimääräinen oviaukko + kipsilevy + tiiliseinä-tapetti + ulkokatuvalaisin. Meidän kämpässämme ei ollut edes ovia huoneiden välillä alusta alkaenkaan (kuka lie ne kaapannut mukaansa lähtiessään), jotenka jotain piti saada aikaiseksi..:D enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja en usko, että monellakaan löytyy samantapainen viritelmä omasta huushollistaan :P..ja pakko vielä sanoa, että miehelle kyllä propsit tästä, kun itse tämän idean ilmaan heitti! ..sillä yleensä se olen kyllä __minä__, joka keksin näitä jokseenkin hullun hauskoja, mutta omaperäisiä ideoita...:')

  VastaaPoista