Pitsimatto osa 2Loppukesästä valmistui matto "tilaustyönä" eli lahjana vanhemmille. Aloitin maton Kauhavan kangasaitan Aura-maton ohjeella, mutta jatkoin sitten omasta päästä. Ihan ei ole tasainen mutta eiköhän se käytössä suoristu. Näitä on niin mukava virkata, pitäisi käydä ostamassa itsellekin lisää kudetta!

Petra

11 kommenttia

 1. Oi, kuinka kaunis. Tuommoinen puuttuu...mutta nyt pitää minun malttaa mieleni :O)

  VastaaPoista
 2. tuleeko materiaalit tuohon kuinka kalliiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaalit on noin 20 €, sillä kudetta tämän kokoiseen mattoon (halkaisija yli metrin) menee nelisen kiloa ja itse ostin kudetta hintaan 4,90€/kg.

   Poista
  2. Hei Petra! Mistä ostit kuteen?

   Poista
  3. Hei! Kude-Kammarista Kurikan Panttilasta, voin suositella!

   Poista
 3. Ihana. Ehdottomasti tarvitsen myös tuollaisen kotiin eli pieni pakko päästä lankakauppaan lähi päivinä :)

  VastaaPoista
 4. Nyt olis mullakin oikein tarve tehdä tälläinen, nättejä ovat kovasti!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis.:) Mul on ollut suunnitelmissa jo pitkään tehdä toinenki pitsimatto, mutta en ole vielä saanut aikaseksi hommattua kudetta.:D

  VastaaPoista
 6. Hei! Täysin aiheeseen liittymätön kommentti, mutta ehkä se ei haittaa. Olen aikeissa aloitella omaa reissuaiheista blogia ja ihastuin kovasti teidän blogin edelliseen taustaan (polkadot-kuvio). Jotain samansuuntaista olin ajatellut omankin blogin taustalle. En ole ennen blogia pitänyt ja olen aivan untuvikko ulkoasun muokkaamisen ym. suhteen, joten siksi kysyisinkin teiltä viisaammilta: miten saisin tehtyä omaankin blogiin pilkullisen taustan (eri värisen tosin kuin teillä, totta kai :D) Kiitos miljoonasti jos vaivaudutte auttamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ensin täytyy tehdä pieni kuva jossa on taustaväri ja pallo (esim. Paintilla jos muuta ohjelmaa ei ole käytössä). Sen jälkeen menet bloggerin blogin hallintosivulla Template-osioon, ja painat customise. Sieltä background ja sitä kautta saat ladattua oman kuvan taustakuvaksi. Toivottavasti tästä on jotain apua, hieman vaikea selittää.. :)

   Poista