Pientä kivaa 3 vuotta!

Pientä kivaa täyttää muutaman päivän päästä kunnioitettavat 3 vuotta, joten taas on aika vuosittaiselle synttäriarvonnalle!

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän. Kerro meille mistä haluaisit jatkossa lukea, mitä toivot enemmän, risuja ja ruusuja tai muuta palautetta! Jos et omista omaa blogia, jätä myös sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on tiistaihin 31.1. klo 24 asti.

Palkintoja on kaksi, toinen Roosalta ja toinen Petralta.

Palkinto 1: Pieni sininen pallokuvioinen pussukka ja kutistemuovikorvikset.

Palkinto 2: Pitsiliinalla koristettu kukkakuosinen kangaskassi ja nappikorvikset.

Onnea arvontaan!

Roosa & Petra

59 kommenttia

  1. Aivan ihanainen blogi!!! Risuja ei ole annettavana mutta ruusuja sen sijaan on kimpuittain! Upeita ideoita ja "räpellyksiä" !! :) Noista postaustoiveista sen verran et ehkä joku sisustusaiheinen postaus ehkä.. Jotain jota voi itse tehdä sisustukseen ? :)

    Ei kait muuta kuin iso kiitos ja peukut Mulle, et saisin jotain kivaa arvonnasta! Ja tsemppiä ja idearikasta pian alkavaa helmikuuta! :P

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Aina kun lukee blogia alkaa tehdä mieli itsekin tehdä käsitöitä ja muita askarteluita. En ole koskaan pitänyt virkkaamisesta mutta löysin teiltä virkatun kukan ohjeen jonka avulla sain virkkauskärpäsen puraisemaan minuakin. Ja tein kukkia useammankin, yhdellä koristelin vanhan pipon ja näin se pääsi taas käyttöön. :)

    VastaaPoista
  3. Tällaisia blogeja ei ole kovin montaa joten jatkakaa samaan tahtiin! Voisin toivoa hiukan enemmän sellasia pieniä askarteluja ja nippelijuttuja kuten se tyynyliina johon siirrettiin teksti kynsilakanpoistoaineella :DD

    lindroos.c@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Blogi täynnä kauniita kuvia ja ihania ideoita <3. Tehkääpä ihmeessä ystävänpäivää silmällä pitäen joku pieni askartelupostaus?
    a.polkutie@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi kertakaikkiaan! :D Täältä saa paljon uusia ideoita ja mukavaa pientä ja vähän suurempaakin näpertämistä. Ite tykkäisin kans sisustusjutuista, koska muutin sellaset puolisen vuotta sitten omaan asuntoon ja sen sisustaminen on vielä vähäsen vaiheessa. ;)
    marja.ra[at]hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Hei myös jotain kissa aiheista askartelua vois tulla. Kissanleluja tai vaatteita! Meillä pieni leikkisä nakukissa, joka mielellään ottaisi uusia leluja tai vaatteita :D

    VastaaPoista
  7. Blogi on aivan ihana. Täältä löytyy päivää piristäviä kuvia ja mieltä inspiroivia ideoita :) TYKKÄÄN^^

    VastaaPoista
  8. Blogi on tosi suloinen ja inspiroiva. Saa hyviä ideoita ja kaikki on jotenki niin nättiä. ^^ Risuja ei oo!

    ienmi@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihana blogi! Toivon jatkossakin ideoita, tuunailuja, käsitöitä ja askarteluja :)

    VastaaPoista
  10. Tykkään tästä hurjasti. Eniten mieleeni ovat olleet kaikki supersimppelit ohjeet ja Vaasa-postaukset :) Toisaalta tykkään myös ihastella kaikkea, mitä koskaan en itse osaisi tehdä.

    VastaaPoista
  11. Täällä on kiva käydä inspiroitumassa ja lähteä kokeilemaan esittelemiänne juttuja omalla tavallani.

    Jatkossa olisi kiva saada lisää vinkkejä/ohjeita kierrätyskorujen/vaatteiden/sisutuselementtien tekemiseen eli miten erikoisellekin esineelle voi saada uuden elämän edullisesti.

    Pöllöjä, kissoja ja virkkaamista ei voi olla myöskään koskaan liikaa!

    VastaaPoista
  12. Onnea blogisynttäreien johdosta!

    Erityisesti pidän blogissanne pienistä , näppäristä ideoista. Niitä lisää!

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Onnea! Toivoisin tutoriaaleja tällaselle tollolle :)

    VastaaPoista
  14. Koska itsellä on niin vähän käsityökokemusta takana, tutot on aina tervetulleita. Toisaalta kuitenkaan kaikesta ei niitä kannata tehdä, koska on hyvä jättää varaa omalle mielikuvitukselle, joka voi inspiroitua toisten postauksista ;)

    VastaaPoista
  15. Tää blogi on inspiroiva ja kuvat kauniita. Sellasia näpertelyjuttuja ois kiva lukea ja niinku muutkin ni määki tykkäisin kovasti jostain sisustus postauksesta :)

    arrkku(at)live.fi

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva blogi! Enemmän haluisin nähdä kaikkia tuunaus ja DIY juttuja! Ja niitä kankaanpainanta hommia ja ideoita! Risuja en nyt kyllä keksi :-D
    suvv_@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. tosi ihana blogi! Toivoisin tuunailua myös jatkossa :)
    miljuska_@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihana arvonta! :) Haluaisin jonkun tosi kivan ystävänpäiväkorttiaskarteluohjeen :D

    milana.h@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Toivoisin ehkä neulejuttuja enemmän :)

    t95323@student.uwasa.fi

    VastaaPoista
  20. Teillä on aivan ihana blogi ja kaikki on ollut mielenkiintoista luettavaa, erityisesti kaikki tuunailu on mieleen ;))) Onnea 3-vuotiaalle!!

    VastaaPoista
  21. Kiva Blogi! Täällä voi käydä hakemassa ideoita! Ja yrittää tehdä juttuja myös itse :D Kaikki vanhasta uutta jutut on kiinnostavia! :)

    VastaaPoista
  22. Tämä tiedän blogi on ihan mielettömän ihana ja inspiroiva! :) Yksi asia minkä löysin teidän kautta on esimerkiksi tuo kutistemuovi ja sen kanssa on tullut tehtyä kaikennäköistä hauskaa. Jatkakaa vaan samaan malliin, niin minä ainakin oon tyytyväinen. ;D
    Tosin yksi postaustoive tuli mieleen! Voisitteko antaa jotain vinkkejä parhaista/eniten käyttämistänne myyjistä Etsyssä ja muuallakin netissä? :)

    VastaaPoista
  23. Teiän blogi on kyl yks inspiroivimmista käsityöblogeista mitä tiiän! :) jatkakaa samaan malliin, omia lemppareita on neulontaan ja virkkaukseen sekä tuunaukseen liittyvät postaukset :) lisäks fanitan teiän pussukoita ihan tajuttomasti! ;)

    VastaaPoista
  24. Ihana arvonta ja palkinnot! Tämä blogi on ollut niitä ensimmäisiä, mitä olen lukenut. ♥ Haluaisin lukea ehkä vielä enemmän virkkauksesta ja korteista! tässä vielä blogini osoite nappineulat.blogspot.com (;

    VastaaPoista
  25. teillä on tosi kiva blogi! :) tosi paha sanoa, mitä haluaisin jatkossa täältä lukea koska kaikki teijän jutut on kivoja ja inspiroivia :D

    VastaaPoista
  26. Onnea kolmevuotiaalle :) Mahtava blogi jossa on aina kivoja pieniä ja usein nopeita tuunaus vinkkejä, niistä tykkään erityisesti :D

    VastaaPoista
  27. Löysin blogin kun etsiskelin diy ja tuunausvinkkejä. Vinkkejä tuollaisista itse tehtävistä sisustusjutuista toivoisinkin lisää!

    o5poan00@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Tää blogi kuuluu varmaankin mun top kolmoseen käsityöblogeista! Tykkään hyvistä ideoista joita täältä saa, kaikki jutut on hyvin tehtyjä ja suunniteltuja. Tällaisia blogeja pitäisi olla enemmän! Mitään pahaa sanottavaa mulla ei oikein ole :)

    VastaaPoista
  29. Bloginne on ihana! Samaa rataa saatte jatkaa, erityisesti itsetehdyt korut ja sisustustuunaukset ovat mieleeni! :)

    VastaaPoista
  30. Onnea! Hmm... Risut ja ruusut? Ruusuja voin antaa blogin tosi nätistä ulkonäöstä, risuja en kai mistään.
    Toivon, että tänne tulisi hieman enemmän pikkuista askartelua ja ohjeita. Sellaiset olis kivoja ;)

    VastaaPoista
  31. Tykkään teidän blogista aivan mielettömästi, tää on yks mun lemppareista!
    Olis kiva lukea lisää tuunauksia ja pikkuaskarteluja :)

    laura-l@hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. Oon lueskellut tätä sivua jonkun aikaa, etsin joskus ohjetta johonkin virkkaushommaan netistä ja löysin tänne. Inspiraatiota ainakin saa teiltä tehdä itse enemmän, haluaisin aloittaa myös päiväpeiton samaan tyyliin kun toinen teistä teki sen kirjavan, samoin nuo pitsillä koristellut tuikkulasit ja rautakauppakoruseinä taannoin inspiroi mua kovasti. Kiitosta siis kiinnostavista kokeiluista ja vinkeistä, mitä voisi itse saada melko yksinkertaisella osaamisella aikaan!

    Ehdotan että lisää voisi laittaa kuvia ihan mistä vaan, kuvat on aina parasta ja ne havainnollistaa enemmän kuin sanat useesti. :)

    VastaaPoista
  33. Mä oon kovasti nauttinut uusista jännittävistä ideoista, joihin en ole ollut törmännyt vielä muualla, sekä kivoista ohjeista, joista on ollut minulle paljon hyötyä. Myöskin monipuolisuudesta olen pitänyt.

    Onnea merkkipäivän johdosta!

    VastaaPoista
  34. Blogi on ihana! Tänne on aina hyvä tulla kun oma inspiraatio on hukassa. Keep up the good work!

    marin.mese@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Onnea kolmivuotiaalle! Tykkään teidän käsityö- ja askartelujutuista, joita löytyy kivan monipuolisesti. Ja kissankuvia jaksan myös katsella :)

    VastaaPoista
  36. Tykkään blogin ulkoisesta ilmeestä sekä sopivan vaihtelevista ideoista. Bloginne on persoonallinen ja antaa ideoita ja inspiraatiota :) Tutoriaaleja voisi ehkä olla enemmän?

    Kiva arvonta ja palkinnot muuten! :)

    VastaaPoista
  37. Aivan ihana blogi! Rakastuin joululahjasisustustyynyyn! Voi kun osaisi itsekin.. Ja olisi kärsivällisyttä :)

    VastaaPoista
  38. Löysin tänne vasta vähän aikaa sitten. En ole vielä keriinny paljoa lueskelemaan, mutta elämänilo paistaa teksteistä! Ihanaa! :)

    Tuunausjutut rules!

    VastaaPoista
  39. Onnea kolmivuotisesta taipaleesta! Toivottavasti edessä on vielä moooonta vuotta lisää, bloginne on nimittäin yksi käsityöblogilemppareistani, olette ihanan inspiroivia.
    Ei siis muuta kuin ruusuja, jatkakaa samalla linjalla! (:

    VastaaPoista
  40. Onnea! Tykkään teidän tuunailuista. Eli niitä lisää!

    VastaaPoista
  41. Onnea vain! Blogissa ei mielestäni tarvitse mitään lisää, se on juuri hyvä tälläisena! Jatkakaa vain samaan malliin, hyvin menee! :) <3

    VastaaPoista
  42. Onneeaa~!
    Bloginne on ihana ja tekstejänne on mukava lukea sekä on mukava katsoa kuvia hienoista käsitöistä, mitä olette tehneet.
    Teillä on jo kaikkea pientä kivaa keksittynä mitä voitte omin käsin näpertää :)
    Erityisesti pidän koruista joita olette tehneet, koska ne ovat yksinkertaisia, käytännöllisiä ja nättejä. Niitä voisi tulla lisää, sekä myös voisitte tuunata lisää kaikkea vanhaa :3 Esim. kahvikuppien koristelua ja tuunaaminen samoin erillaisten vihkojen ja kansioitten tuunaaminen olisi hienoa :3 Myös paitojen painatus olisi hienoa ( jos siihen ideoita riittää).

    Onnea ja menestystä, toivottavasti jatkatte vielä pitkään ! :3 <3

    radioaktiivinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Onnea blogisynttäreistä! :) Kaikki sisustusaiheiset pikkupostaukset ovat aina enemmän kuin ilolla luettavia. Ruusuja: blogin herttaisuus, iloisuus ja näpsäkkyys, jota on mukava seurata. Pikku risu: blogin ainut vika on siinä, etten aina postauksia selatessa erota kumpi postauksen takana on :D vai onko sillä sitten mitään väliä, kummatkin niin mainioita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea onnea! Tuunauksia ja koruja ei ole koskaan liikaa, näitä jatkossakin, kiitos =). -tuula-

      Poista
  44. Tykkään näistä tee se itse jutuista, jatkakaa samaan malliin! :)
    Ja onnea 3 vuotiaalle! ;)

    VastaaPoista
  45. Oi mitä ihanuuksia olette taas tapojenne mukaan väsänneet! Pidän blogista todella! On hienoa miten erilaisia, eritasoisia ja kokosia juttuja teette. Ja otatte myös upeita kuvia tuotoksistanne! Mielestäni blogi lähes hipoo täydellisyyttä joten jatkakaahan näin! Ja onnea vielä!

    VastaaPoista
  46. Tämä on mun lemppariblogi! Aivan ihanan vaihtelevia postauksia, joista saa itse inspiraatiota ja intoa ryhtyä kokeilemaan uusia juttuja :) tykkään eniten vaatteiden tuunauksista, niistä saa hyviä ideoita omankin vaatekaapin sisällön muokkaamiseen. -Marleena

    maikkimahtava@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Onnittelut blogille ja tytöille sen takana! ^^ Kaikki ompelujutut, korut ja tuunaukset on olleet ihania tähänasti, eiköhän ne ole sitä jatkossakin :) Eli niitä lisää!

    ~Menninkäinen aka Kati~

    VastaaPoista
  48. Onnittelut blogin 3 ensimmäisestä vuodesta, tulkoon monen monta lisää! Minäkin tykkään juuri vaatteiden tuunauksista, niistä on tullut poimittua kivoja ideoita.
    teijadotlentoatelisanetdotfi

    VastaaPoista
  49. Aivan tähdellinen blogi! Ideoita tulee niin paljon ettei mukana meinmaa pysyä;) ja kaikki ideat tosi käyttö kelpoisia:) Risuja ei kyllä ole annettavana, ei ollenkaan:) toivottavasti blogi jatkuu viellä kauan :)

    tulkku.98@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Olen seuraillut blogiasi puolisen vuotta. Hauskoja ideoita ja mukavaa luettavaa, tätä lisäää!
    kaisa.vartiainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Voi että! Pallokuvioinen pussukka tulisi tarpeeseen, kun onnistuin juuri rikkomaan Marimekon kauan palvelleen kukkaroni! Ja kyllähän tuossa kassissa kelpaisi kanniskella maitopurkkeja lähikaupasta! :)

    melkeinkuinuusi@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Mukavia ideoita täällä! Harmittaa vain, että vanhan blogin juttuja ei pääse enää lukemaan.

    VastaaPoista
  53. Huikean inspiroiva blogia, risuja en keksi :D tykkään tuunausjutuista ja korunäpertelyistä ! Tykkään myös kun ei oo pellkkää neulotaan tai virkkaamista... :)

    VastaaPoista
  54. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  55. Kiva iloisen tekemisen makuinen blogi, lisää tätä koru- ja ompelupuolta. Vaikka yksityiskohtaisia ohjeitakin em. asioista. anukoponen@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Oon ihan teidän fani! Tosi mainio meininki! Kaikki käy, ei toiveita. Monta uutta ja kivaa ideaa olen saanut, iso kiitos ja onnea kolmivuotiaalle!

    VastaaPoista
  57. Musta blogi on mahtava juuri noin ! Pelkästään blogia lukemalla tulee hyvälle tuulelle. Lisää koru- ja vaate postauksia.

    VastaaPoista
  58. Tykkään tosi paljon blogin tyylistä! :) Toivoisin lisää sisustusaiheisia postauksia. Ja tuo kangaskassi on i-h-a-n-a! <3

    VastaaPoista