Dear 2012

Tämä joskus tuliaisena saatu "Pradan" laukku sai pitkän kaapin perällä lojumisen jälkeen uuden elämän. Jaksoin viimeinkin korjata rikki olleen hihnan (siihen menikin jopa kaksi minuuttia) ja keksin peittää tökerön feikkilogon pikkuisella pitsiliinalla. (Ommeltu käsin kiinni.) Koristeeksi vielä Paola Suhosen Dear-heijastin niin ai että kun on söpöä!

Näin vuoden alussa mulla on vähän outo olo, sillä yhtään käsityötä ei ole kesken! Laatikossa lojuvat langat ja kankaat odottavat jonkinlaista inspiraatiota... Hmm. Sitä odotellessa!

Petra

7 kommenttia

 1. pitsiliina on mahtava oivallus! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno laukun tuunaus! :) Ja vau, olispa itelläkin joskus sellainen tilanne, ettei olisi yhtään käsityöprojektia kesken... ei mulla muuta ookaan kuin keskeneräistä, kun pikkulapsen kanssa elellessä ei ehdi mitään tehdä. ;)

  VastaaPoista
 3. Salla: Se sopii kyllä laukkuun aika somasti! :)

  miia: Kiitos! Ja joo yleensä mullakin on aina jotain kesken, mutta nyt vain hajanaisia ideoita päässä. Vähän kyllä sormet syyhyää päästä toteuttamaankin jotain! :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno tuunaus. Ja toi dear.. Oon ihastellut tota heijastinta monta vuotta mutta vielä en ole saanut sitä hankituksi

  VastaaPoista
 5. eimie: Kiitos! Ja toi heijastin on kyllä niin nätti, käy myös laukkukorusta hyödyllisyytensä lisäksi. :) Jotkut kauhisteli sen hintaa (maksoin siitä muistaakseni 13€) mutta ei se nyt mun mielestä niin paha oo!

  VastaaPoista
 6. Mulla on samanlainen heijastin, lemppari!

  VastaaPoista
 7. Inka: Joo siis toi on ihan huippu! :)

  VastaaPoista