Leijonahuivi


Ostin kangasta ja laitoin sen kaulaan. Siinä lyhykäisyydessään tämä "projekti". No okei, ompelin siihen myös yhden sauman. Noin käytännössä siis kuitenkin todella yksinkertainen juttu.


En löytänyt kaupasta oikeanlaista ympyrähuivia ja kun sitten kangaskaupassa osui silmään tämä ihananvärinen (leijonankeltainen!) kangas, tiesin heti että siinä on potentiaalia. Ihan täydellinen se ei ole, olisin halunnut vähän ohuemman kankaan. Toimii kuitenkin hyvin joustavuutensa ansiosta.


Kangas on siis 150 cm leveää ja ostin sitä metrin. Kangaspala ommellaan sivuista yhteen ja siinä se. Huivi menee kaksi kertaa kaulan ympäri. Nyt on joku vaihtoehto sille ainaiselle mustalle lempparihuiville!

Petra

8 kommenttia

 1. Hieno huivi tuli! Tuo väri sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi! Satuin löytään tän bloglovining kautta ja hieman tätä selattuani alan todellaki seuraamaan teitä! Lisää kuvia työvaiheista kaipaisin muuten ihanaa =)

  VastaaPoista
 3. Milla: Kiitos! Toi väri on kyllä noussut yhdeksi lemppareista, muotiteollisuuden manipulointia..? :D

  Haidi: Tervetuloa lukijaksi! :) Tarkempaa työvaiheiden kuvausta on ennenkin toivottu, mutta se niin usein siinä touhatessa unohtuu. :D Yritetään tsempata!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Olen kaikkien muiden rinkulahuiveja ihastellut, mutten ole saanut aikaiseksi tehdä itselleni sellaista. Pitää ehkä ryhdistäytyä! :)

  VastaaPoista
 5. Krisse: Kiitokset! Kannattaa kyllä itsekin tehdä kunhan löytää sopivan kankaan, on sen verran helppo juttu. :)

  VastaaPoista
 6. Sama idea on pyörinyt mielessä, muttta en ole saanut aikaiseksi tehdä. Plus ei ole löytynyt sopivan väristä kangasta. Mutta tuo on kyllä ihanan värinen! :)

  VastaaPoista
 7. Laura: Juuri tuo keltainen on kyllä yksi omista lemppareista! Toivottavasti löydät kivan kankaan omaan huiviisi. :)

  VastaaPoista