Toiletti

Vuokrakämppämme WC on jo parhaat päivänsä nähnyt, joten yritin piristää sen ilmettä uusilla pikkujutuilla. Hyllyn olisin osannut tehdä itsekin, (kuulostaapas tyhmältä mutta oli pakko sanoa! :-D) mutta kunnia siitä menee isälle. Tavallinen laudanpätkä on hiottu ja petsattu, ja saman käsittelyn saaneet puiset hyllynpidikkeet kiinnitettiin siihen.


Ostin nämä tukevat pyyhekoukut rautakaupasta niiden hirveiden muovisten seinään liimattujen tilalle jotka edellinen asukas oli seinään laittanut.

Hylly on kyllä suorassa vaikkei kuvassa siltä nyt jostain syystä näytäkään. :-D

Nyt kun löytäisin hukkaamani virkkuukoukun jostain, voisin jatkaa muita projektejani. Niistä lisää myöhemmin!

Petra

11 kommenttia

 1. Lähes melkein kaikki muoviset jutut ovat kammottavia ja korvattavissa paaaljon kauniimmilla materiaaleilla <3.

  VastaaPoista
 2. Panda: Totta! Esimerkiksi juurikin metalli ja puu miellyttää kyllä silmää paljon enemmän. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivan näköistä! Meillä on tarralla kiinni pari muovikoukkua, jotka ei edes kunnolla enää pysy! Laattaseinään ei oikein muita saa :'( Ois niin ihana saada jotkut tukevat koukut, joihin vois jotain käsipyyhettäkin isompaa ripustaa. Meillä oli pyyhekeitä varten samanlaiset alumiininväriset muovikoukut, mutta ei se tarra mitään kestä!

  VastaaPoista
 4. Elmeri: Laattaseinä on kyllä vähän ongelmallisempi, mutta käsittääkseni siihenkin saisi jotain porattua? Pitäisi kyllä olla joku osaava asialla siinä hommassa.

  VastaaPoista
 5. Ihana hylly, värikkäät kynsilakat tekee siitä oikein mukavan näköisen :)

  VastaaPoista
 6. kyllä meillä ainakin on laattaseinään porattu pyyhekoukku systeemi. tosin se on hirvittävän ruma. ei läheskään yhtä makee kun sun versiot.

  VastaaPoista
 7. Mä vaan ihailen noita kynsilakkoja <3 Meidänkin kylppäriä pitäis vähän sisustaa, ja itse asiassa koko kämppää kun ollaan vasta muutettu :D

  VastaaPoista
 8. Inka: Mulla on monia kivoja värejä, mutta oon aika laiska poistamaan lakkoja ja laittamaan uusia. :D Nytkin kynsissä viime viikolla laitetut kuluneet lakat.. Hups.

  VastaaPoista
 9. Salla: Kiitos! :)

  lotta: Joo mäkin oon jossain nähnyt että kyllä poraaminen onnistuu laattaseinäänkin. :)

  VastaaPoista
 10. Joo todellakin tarvittaisiin laattaseinään poraamista varten pora ja poraaja :D vuokraisäntä oli porannut meidän vessaan YHDEN RUUVIN käsipyyhettä varten ennen kuin muutin tähän. Miten huomaavaista ♥

  VastaaPoista