Pitsimalja

Tätä on pakko kokeilla joskus! Lehtileike Laura Närhin haastattelusta.

Itselläni ei ainakaan riittäisi intoa (tai taitojakaan oikeastaan) virkata liinaa itse, joten pitääpä katsella jos kirpparilta löytyisi. :-)

Petra

6 kommenttia

 1. Hei katos, sehän on tämän sukulainen: http://madambc.blogspot.com/2010/05/sunshine.html ;) tuo yksilö on tosin kymmenen kertaa nätimpi jo ihan siitä syystä, että on ohuemmasta langasta virkattu :)

  ps. mistä lehdestä on muuten kyse...:o?

  VastaaPoista
 2. Näistä tulee niin mieleen lapsuus. Meillä oli semmonen valkonen pitsiliina, missä oli jotain joutsenia koristeena ja se oli sit just tolla sokeriliuoksella käsitelty, että ne joutsenet pysy pystyssä. Mä sitte kuulemma ihan taaperona aina imeskelin niitä pöydän alla salaa ku ne maistu niin hyvältä. :D

  VastaaPoista
 3. Tiiu: Mä oon tehnty aivan samaa hommaa samalla "koristeella" :D

  VastaaPoista
 4. Madam B.C.: Jaa katos enpä oo huomannutkaan että oot tommosia tehnyt! :)
  Oliviasta tuo on, en muista mikä numero mutta joku tämän vuoden puolella ilmestynyt.

  Tiiu: Heh, hauska lapsuusmuisto. :-D Mä en oo ennen tohon tekniikkaan törmännyt, mutta vaikuttaa hyvältä idealta!

  VastaaPoista
 5. meidän tutuilla oli kans liina jossa oli sokerilla kovetettuja joutsenia. niitä piti aina maistella. 8) kiva idea, ihmeellistä ettei ole aikaisemmin mieleen juolahtanut!

  VastaaPoista
 6. (Vanha merkintä jo, mutta luen vasta nyt!)
  Mun äiti teki mulle pienenä joksikin synttärilahjaksi virkatun kruunun, joka pysyi pystyssä just jollakin tuommoisella tekniikalla. Ajan myötä se on kyllä lässähtäny. Sillon en osannut arvostaa äidin panostusta! Missäköhän sekin nyt on...

  VastaaPoista