Vinyylirannekoru, osat 2-7


Pääsin viikonloppuna taas käsiksi kuumailmapuhaltimeen. Tässä siis lauantaisen aamupäivän aikaansaannoksia. Ensimmäisen kappaleeni ehdin jo hajottaa, niin tein näitä nyt sitten heti kerralla useamman. :-D

Yhdestä vinyylilevystä riitti materiaalia näinkin moneen käsikoruun! Osa on tehty reunojen jämäpaloista, mutta kivoja niistäkin tuli.

Parissa kappaleessa jäi näkyviin levyn keskiosan tarrasta/etiketistä/mikä se on? jäänyttä liimaa. Ihan nätti se noinkin toisaalta on, mutta ajattelin ainakin toisen kanssa kokeilla miltä alue näyttäisi punaiseksi maalattuna.

Olivat tosi nopeatekoisia. Apuna terävä mattoveitsi, kuumailmapuhallin, sopivankokoinen putkenpätkä ja hiomapaperia terävien kulmien ja reunojen pehmentämiseen. Tykkään.

-Petra

15 kommenttia

 1. Ootko kokeillut liimata koristeita? Dimangit ja nauhat huutaa päästä testattavaksi :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista yksinkertaisina niin ei oo tullut testattua. Olisihan niitä toki varmasti nättejä ja sopiviakin koristeita, mutta päähän on jostain iskostunut kuva leopardipörrökankaalla ja kamalilla isoilla muovitimanteilla koristelluista vinyylilevykorusta. :-D

  VastaaPoista
 3. En ehkä ajatellut ihan sellaisia, vaan vähän tyylikkäämpiä :D

  VastaaPoista
 4. Joo en siis luullutkaan että ajattelisit. :-D Itse oon vain nähnyt sellaisia vähän liikaa.

  VastaaPoista
 5. paljonko minun pitäisi pulittaa, että myisit yhden noista minulle? :)

  VastaaPoista
 6. oooooooooooooo tosi kivoja! ja tosi kiva myös toi mekko/paita mikä onkaa mikä siul on päällä!

  VastaaPoista
 7. humu: Laitapa sähköpostia ppetraätluukkupistecom niin katotaan tarkemmin. :-)

  Roosa: Kiitos. :) Mekko on Nanson ja tykkään siitä tosi paljon!

  VastaaPoista
 8. Hei! Löysin blogiinne vasta tänään ensimmäisen kerran. Mahtavia oivalluksia ja kiva kun olitte laittaneet esille sen pussukan ohjeen. Itselläni on ollut vaikeuksia niiden "marimekko-nips-napsien" kanssa :D

  VastaaPoista
 9. jennydesign: Tervetuloa vaan ja kiva jos löydät täältä inspiraatiota tai apuja. :-)

  VastaaPoista
 10. pistin sulle petra sähköpostia =)

  VastaaPoista
 11. Eikä, liian hienoja! Eka meni jo rikki? eivät taidakaan olla niin kestäviä kun näyttävät :( noh, onneksi pääsen kokeilemaan kestävyyttä vklp kun menen vanhemmilleni ja saan käyttää isän kuumailmapuhallinta uuuujeah!

  VastaaPoista
 12. humu: Jep. Vastailen sulle pian! :-)

  Boobettes: Tein sen virheen että tungin korun meikkipussiin ja sen sitten isompaan laukkuun. Ei ollut siellä tavaroiden puristuksissa sitten tietty kestänyt. Ja jep isän työkaluja mäkin aina projekteissani käytän. :-D Oma varasto kun on niiden suhteen aikamoisen pieni.

  VastaaPoista
 13. hei voi hitsi! näyttää niin kivalle kaikki nää jutskat täällä ! (:

  VastaaPoista
 14. Ei varmana kuinka ihana blogi! Ainaski viismiljoonaa ideaa ja juttua, joita tahtois kokeilla! Tää varsinki on aivan makea idea!

  VastaaPoista