Sydänkengät

Jos noita viikonloppuna askartelemiani vinyylikoruja ei voi söpöksi tai tyttömäiseksi sanoa, niin tässä sitä söpöyttä nyt ainakin tulee!

Jossain tuli vastaan tämä kuva jonkun tyypin sydänkenkäkokoelmasta. Minna Parikat on tietty myös ihanat, mutta eniten tässä inspiroivat nuo ihan oikeanpuoleiset. Kivan muotoinen sydän sopii kenkään tosi hyvin.

2,5 eurolla kirpparilta ostettuihin puoli numeroa liian isoihin (pitää ostaa pohjalliset) kenkiin uskaltaa hyvin tehdä kokeiluja, joten ei kun tuumasta toimeen.

Leikkasin ensin sopivan kokoisen sydämen paperista. Taustalla näkyy tuhoamani kirpparimummolompakon osia. Siitä sai sopivasti mustaa tekonahkaa sydämien materiaaliksi.

Liimaan kaiken aina yleis- ja puuliimalla, jota ostan 750 ml pöniköissä. Niinpä läträsin sitä myös tähän, vaikka eipä se kyllä ihan paras liima taida olla tekonahan kiinnittämiseen. Korjasin sillä eräiden toisten kenkien pohjatkin, mutta se liimaus ei kyllä oikein pitänyt. Varmuuden vuoksi ompelin sydämet sitten vielä kiinni muutamalla huomaamattomalla pistolla.

Ihan täysin symmetriset ne ei taida olla, mutta ei haittaa! Me likes. :-)

-Petra

9 kommenttia

 1. Aivan ihania sydänkenkiä.:) Noi siniset on söpöt.:) Parikatkin ovat aivan ihanat, itsekin ostaisin noi jos olis rahaa.:D

  VastaaPoista
 2. oho, olis voinu lukea vähän tarkemmin sillä eihän noi sinun olekaan.:D Pitäisikö itsekin tuunata sydänkengät.:D

  VastaaPoista
 3. Pötkylä: Joo ei oo harmi kyllä oma kenkäkokoelma tuo. :-D Mieluusti kyllä muutamat tuolta kelpuuttaisin!

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva tuunausidea, ei ainakaan liian vaikea. :)
  Ja joo, kelpaisi mullkein nuo kaikki sydänkengät!

  VastaaPoista
 5. Jenna: Oli kyllä tosi helppotekoinen. :-)
  Itse tykkään tuossa kenkäkokoelmasta Parikoiden lisäks myös noista onko ne nyt Vivienne Westwoodin nuo viereiset siniset kengät.

  VastaaPoista
 6. Noistahan tuli tosi söpöt :) hyvä väriyhdistelmä, joku muu oisi saattanut mennä mauttomaksi tai liian sokerisöpöksi :) jättebra!

  VastaaPoista
 7. Boobettes: Kiitokset! :) Oon kyllä lopputulokseen tyytyväinen, vihreä on lemppariväri ja joku vaaleanpunainen olisikin saattanut olla vähän turhan barbityylinen.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kengät tuli. Vihreä+musta toimii! Vinkkinä että yleisliiman sijaan itse läträän kenkien kanssa kuumaliimalla. Oon korjaillut irvisteleviä pohjiakin ja hyvin on taas pelittänyt. :)

  VastaaPoista
 9. Sari: Kiitos! :-) Kuumaliimapistoolin osto on kyllä ollut harkinnassa jo jonkun aikaa, vaikuttaa niin kätevältä moneen paikkaan että ehkä se tosiaan pitäisi vihdoin ostaa. Oon nähnyt tosi halpojakin yksilöitä kaupassa.

  VastaaPoista